בריסקט בקר חמוציות-פטריות
המתכון חזה בקר חמוציות-פטריות יכול לספק את התשוקה היהודית שלך בערך 4 שעות ו -30 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 12 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 33 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל 312 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. אם יש לכם פטריות, שיני שום, רוטב השחמה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מתכון למחזורי תפוחים כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 69%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: חזה בקר עם רוטב חמוציות, סיידר פטריות סיידר, ו בריסקט חמוציות.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את המרק, תרכיז מיץ החמוציות, החומץ, הרוזמרין והשום; יוצקים לתבנית צלייה גדולה. למעלה עם פרוסות בצל.
מתבלים בקר במלח ופלפל; מניחים את הצד השמן כלפי מעלה בתבנית. מכסים ואופים בחום של 325 ניתנים להזזה למשך 3 עד 3-1/2 שעות או עד שהבשר רך.
מוציאים בשר ופורסים דק על פני התבואה. מכסים ומקררים למשך הלילה.
לרוטב, דל שומן ממיצי בישול; יוצקים לסיר.
שלב קמח, מים ורוטב השחמה אם תרצה עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים למיצי בישול. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. מכסים ומקררים.
מניחים פרוסות בקר בתבנית אפייה רדודה; מעל פטריות, חמוציות ורוטב. מכסים ואופים בחום של 325 ניתנים לזיהוי למשך 60-65 דקות או עד שהם מחוממים והפטריות רכות.
יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel
ניתן לשלב חזה בקר עם שיראז, טמפרנילו וזינפנדל. כל היינות האדומים האלה יכולים להתמודד עם הטעם הבשרני והמעושן של החזה. אם אתה מדבר על חזה יהודי מסורתי, תרצה לחפש יין אדום כשר. אתה יכול לנסות מרתף משפחת באנל מאונטיין סירה. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-47 דולר לבקבוק.
![מרתף משפחתי באנל הר סירה]()
מרתף משפחתי באנל הר סירה
אחד הקטנים ביותר של אווה, ההר האדום מוגבל לגבעה יפה אחת, המרכזית באזור ייצור היין של מדינת וושינגטון. טרואר ואקלים באזור הגידול הבלעדי משתלבים ויוצרים פירות בעלי טעם עז. כניסה רכה וקטיפתית, פרי שחור בוהק המאוזן על ידי קקאו כהה לא ממותק, כולם משתלבים ליצירת מורכבות ועומק אופי המתאים להזדקנות ממושכת.