קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות31
מגזין

בריסקט בקר חמוציות-פטריות

בריסקט בקר חמוציות-פטריות
המתכון חזה בקר חמוציות-פטריות יכול לספק את התשוקה היהודית שלך בערך 4 שעות ו -30 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 12 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 33 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל 312 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. אם יש לכם פטריות, שיני שום, רוטב השחמה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מתכון למחזורי תפוחים כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 69%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: חזה בקר עם רוטב חמוציות, סיידר פטריות סיידר, ו בריסקט חמוציות.

הוראות

1
בקערה גדולה שלבו את המרק, תרכיז מיץ החמוציות, החומץ, הרוזמרין והשום; יוצקים לתבנית צלייה גדולה. למעלה עם פרוסות בצל.
מרכיבים שתצטרך
תרכיז מיץ חמוציותתרכיז מיץ חמוציות
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מתבלים בקר במלח ופלפל; מניחים את הצד השמן כלפי מעלה בתבנית. מכסים ואופים בחום של 325 ניתנים להזזה למשך 3 עד 3-1/2 שעות או עד שהבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוציאים בשר ופורסים דק על פני התבואה. מכסים ומקררים למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
לרוטב, דל שומן ממיצי בישול; יוצקים לסיר.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
שלב קמח, מים ורוטב השחמה אם תרצה עד לקבלת תערובת חלקה; מערבבים למיצי בישול. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
3 פלפלים ירוקים בינוניים, פרוסים לטבעות3 פלפלים ירוקים בינוניים, פרוסים לטבעות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
6
מניחים פרוסות בקר בתבנית אפייה רדודה; מעל פטריות, חמוציות ורוטב. מכסים ואופים בחום של 325 ניתנים לזיהוי למשך 60-65 דקות או עד שהם מחוממים והפטריות רכות.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman

יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel

ניתן לשלב חזה בקר עם שיראז, טמפרנילו וזינפנדל. כל היינות האדומים האלה יכולים להתמודד עם הטעם הבשרני והמעושן של החזה. אם אתה מדבר על חזה יהודי מסורתי, תרצה לחפש יין אדום כשר. אתה יכול לנסות מרתף משפחת באנל מאונטיין סירה. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-47 דולר לבקבוק.
מרתף משפחתי באנל הר סירה
מרתף משפחתי באנל הר סירה
אחד הקטנים ביותר של אווה, ההר האדום מוגבל לגבעה יפה אחת, המרכזית באזור ייצור היין של מדינת וושינגטון. טרואר ואקלים באזור הגידול הבלעדי משתלבים ויוצרים פירות בעלי טעם עז. כניסה רכה וקטיפתית, פרי שחור בוהק המאוזן על ידי קקאו כהה לא ממותק, כולם משתלבים ליצירת מורכבות ועומק אופי המתאים להזדקנות ממושכת.