בריסקט מטוגן עם תפוחי אדמה מתוקים
המתכון מטוגן בריסקט עם תפוחי אדמה מתוקים יכול לספק את התשוקה היהודית שלך בערך 11 שעות ו-10 דקות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 518 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זה עובד היטב כמנה עיקרית. חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בצל, בטטות, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. עם כפית מתכונים דומים: בריסקט מטוגן עם תפוחי אדמה וגזר Skinnytaste, זינפנדל-חזה בקר מטוגן עם בצל ותפוחי אדמה, ו חזה בריסקט מתוק ומתובל.
הוראות
מערבבים 1 כוס מים, פפריקה, רוזמרין, טימין, מלח ושום בסיר איטי.
מניחים חזה בקר בבישול איטי ולהפוך מעיל עם נוזל. מבשלים נמוך במשך 6 עד 8 שעות.
מוסיפים תפוחי אדמה מתוקים וממשיכים לבשל עד בריסקט הוא מזלג מכרז ותפוחי אדמה רכים אבל לא מתפרקים, 2 עד 3 שעות יותר.
מניחים בשר על קרש חיתוך ואוהל עם נייר; בואו לעמוד 10 דקות. פורסים בשר ושומן דל שומן מהרוטב.