בריסקט עם מילוי תרד Herbed
בריסקט עם מילוי תרד Herbed יכול להיות רק יהודי מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 197 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 8 . זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. אם יש לך טימין, מרק עוף, גבעולי סלרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ערמון מלית, לחם אפוי מלית, ו מילוי צדפות Herbed (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת גדולה כבדה מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל, שום וקורנית; מטגנים עד הבצל לרכך, על 5 דקות. מגניב 15 דקות.
מערבבים בתרד ומצות. מילוי העונה עם מלח ופלפל.
כיס עמוק לחתוך בצד אחד של בריסקט, משאיר 3/4 אינץ גבול של בשר לא חתוך על הנותרים 3 צדדים. למלא כיס עם מלית. שיפוד או כיס לתפור סגור.
מפזרים מלח ופלפל על חזה בקר.
מסדרים חצי בצל בתחתית מחבת קלייה גדולה.
מקום חזה בקר, צד שמן למעלה, על בצל. חזה בקר מעולה עם בצל שנשאר.
יוצקים 1/4 מרק כוס למחבת.
אופים חזה חשוף עד בשר ובצל מתחילים חום, על 1 שעה.
מוסיפים גזר, סלרי, שום, טימין ועלה דפנה כדי פאן סביב בריסקט.
יוצקים הנותרים 2 כוסות מרק מעל. מכסים את המחבת בנייר כסף. הפחת את הטמפרטורה ל-300°F.
אופים חזה בקר עד מכרז, על 2 1/2 שעות יותר.
הסר מהתנור. לחשוף פאן; תן בריסקט לעמוד 30 דקות.פרוסה דק חזה בקר על פני תבואה. פרוסות חופפות על מגש. להקיף עם ירקות מחבת. כפית את השומן ממיצי פאן; מיצים העונה עם מלח ופלפל.
מגישים חזה בקר עם מיצי פאן.