בריקס טוניסאי (Brek) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 234 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לכם טונה, צלפים, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קישואים תוניסאים, פני התוניסאי, ו עיסוי תוניסאי חריף (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת בינונית על חום בינוני, להמיס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מעבירים לקערת ערבוב בינונית וקריר.
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
מוסיפים את הטונה, הצלפים, הגבינה והפטרוזיליה לבצל. מתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים לשלב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
קלמנטינות, כל אחת
1
במחבת רחבה, גבוהה צדדית מעל חום בינוני גבוה, להוסיף מספיק שמן לבוא הצדדים של המחבת על 1 1/2 אינץ'.
במהירות להפיץ את עטיפות אגרול על משטח עבודה לצחצח את הקצוות עם ביצה לבן.
מרכיבים שתצטרך
עטיפות אגרול
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
20 עד 25 עלי תרד שלמים
4
מניחים כף מעוגלת של מילוי (2 עד 3 כפות) ממש מחוץ למרכז על כל עטיפה. באמצעות כף, לחץ על באר למרכז המילוי. לשבור ביצה על כל חלק של מילוי, לתפוס אותו בבאר.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולה
5
בזהירות לקפל כל ביצה רול מעל כדי ליצור משולש, שמירה על הביצה בתוך הבאר שלה. לחץ על הקצוות יחד כדי לאטום סגור. עבור כיס חזק יותר, מקפלים כל שפה על עצמו על ידי כ 1/2 אינץ ' ולחץ לאטום.
עבודה בקבוצות, להחליק בעדינות את שולי לתוך השמן החם. כפית שמן חם על כל בצק שלא יכול להיות שקוע. מטגנים, הופכים בעדינות לפי הצורך, עד שהשוליים זהובים חום ופריך, 3 עד 4 דקות.