קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

בריקס תוניסאי (Brek)

בריקס תוניסאי (Brek)
בריקס טוניסאי (Brek) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 234 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לכם טונה, צלפים, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קישואים תוניסאים, פני התוניסאי, ו עיסוי תוניסאי חריף (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת בינונית על חום בינוני, להמיס את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מעבירים לקערת ערבוב בינונית וקריר.
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
4
מוסיפים את הטונה, הצלפים, הגבינה והפטרוזיליה לבצל. מתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים לשלב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
1
במחבת רחבה, גבוהה צדדית מעל חום בינוני גבוה, להוסיף מספיק שמן לבוא הצדדים של המחבת על 1 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מחממים את השמן ל 177° לטיגון.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3
במהירות להפיץ את עטיפות אגרול על משטח עבודה לצחצח את הקצוות עם ביצה לבן.
מרכיבים שתצטרך
עטיפות אגרולעטיפות אגרול
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
4
מניחים כף מעוגלת של מילוי (2 עד 3 כפות) ממש מחוץ למרכז על כל עטיפה. באמצעות כף, לחץ על באר למרכז המילוי. לשבור ביצה על כל חלק של מילוי, לתפוס אותו בבאר.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5
בזהירות לקפל כל ביצה רול מעל כדי ליצור משולש, שמירה על הביצה בתוך הבאר שלה. לחץ על הקצוות יחד כדי לאטום סגור. עבור כיס חזק יותר, מקפלים כל שפה על עצמו על ידי כ 1/2 אינץ ' ולחץ לאטום.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
6
עבודה בקבוצות, להחליק בעדינות את שולי לתוך השמן החם. כפית שמן חם על כל בצק שלא יכול להיות שקוע. מטגנים, הופכים בעדינות לפי הצורך, עד שהשוליים זהובים חום ופריך, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
מסננים את שוליים מבושלים על מתלה קירור להגדיר מעל מחבת גיליון בעוד האחרים לסיים בישול.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מגישים חמים עם טריזים של לימון.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט