קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

ברכות צמחוניות עם טימין סבאיון

ברכות צמחוניות עם טימין סבאיון
ברכות צמחוניות עם טימין סבאיון עשויות להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 233 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מאפינס multigrain, כובעי פטריות פורטובלו, טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. נסו סלמון מעושן Benedicts, מזל טוב Benedicts, ו Hash Brown Benedicts (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין רוטב, לשלב 1 ביצה ואת 4 המרכיבים הבאים (דרך טימין) בחלק העליון של דוד כפול. מבשלים מעל מים רותחים עד סמיך (כ 9 דקות), תוך ערבוב כל הזמן עם מקצף.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
2
הסר מהחום.
3
מוסיפים חמאה, 1 חתיכה בכל פעם, ערבוב עם מקצף עד משולב היטב. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
כדי להכין Benedicts, להסיר את הזימים החומים מן החלק התחתון של פטריות פורטובלו באמצעות כף; להשליך זימים.
מרכיבים שתצטרך
8 כפות שמן זית כתית8 כפות שמן זית כתית
5
להסיר ולהשליך גבעולים.
6
חותכים כובעי פטריות לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
7
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים שמן זית למחבת; מערבולת למעיל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים פטריות ומבשלים 3 דקות בכל צד או עד להשחמה. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
10
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
11
להוסיף כרוב; לבשל 2 דקות או עד רק רך. לצלול כרוב לתוך מי קרח; לנקז היטב.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
כרובכרוב
12
מחממים מטגן גבוה.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
13
מניחים חצאי מאפין, לחתוך צדדים, על תבנית אפייה. צלוי 1 דקה או עד השחמה. למעלה כל מאפין חצי עם 1 כף גבינה. צלייה 1 דקה או עד גבינה נמסה. גבינה למעלה עם עלה כרוב אחד; צלוי 1 דקה. מאפינס העליון באופן שווה עם פרוסות פטריות. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
14
מוסיפים מים למחבת גדולה, ממלאים שני שלישים מלאים. להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
15
מוסיפים חומץ. לשבור כל ביצה לתוך כוס פודינג, ויוצקים בעדינות למחבת. מבשלים 3 דקות או עד מידה רצויה של doneness.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
16
הסר ביצים מהמחבת באמצעות כף מחוררת. מעל כל מאפין חצי עם ביצה 1.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
17
להקציף sabayon מעל מים רותחים לחמם; כפית על 1 1/2 כפות רוטב באופן שווה על כל ביצה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
18
מפזרים פלפל.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
19
מגישים באופן מיידי.