ברלינר קרנזר
ברלינר קראנצר הוא הר ד ' אובר המשרת 48. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 1 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל 109 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 8 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לכו לחנות ואספו חמאה, דובדבנים מסוכרים, חלבון ביצה ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים מרהיב ציון של 11%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון ברלינר קרנזר, המבורגרים של נינה ברלינר, ו ברלינר וייס (למבשלות ביתיות ביניים).
הוראות
קרם יחד 1 כוס סוכר עם חמאה או מרגרינה, וקיצור. מקציפים 2 ביצים ומוסיפים קליפת תפוז.
מנפים קמח ומערבבים בהדרגה לתערובת הסוכר. בצק צריך להחזיק יחד ולא להיות מתפורר.
קח חתיכת בצק בגודל אגוז, וגלגל בכפות הידיים ליצירת חבל בגודל 4 עד 6 אינץ'. חבר קצוות יחד ליצירת עיגול, וקפל קצוות זה על זה.
מברישים בתערובת העשויה מחלבון ביצה טרופה ו -2 כפיות סוכר; זה עושה גימור מבריק.
הוסף פרוסות אתרוג ירוקות ל" עלים" ו - 1/2 דובדבן אתרוג אדום ל" ברי " - השתמש לקישוט בקשר.
אופים בחום של 400 מעלות צלזיוס (205 מעלות צלזיוס) על דפי עוגיות לא משומנים למשך 10 עד 12 דקות.
אופים רק עד שהעוגיות חומות בהירות בתחתית-בקושי אפויות.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. פרארי פרל עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.
![פרארי פרל]()
פרארי פרל
קש-צהוב עם ברק זהוב קל. אינטנסיבי ומעודן במיוחד עם ניחוחות של שקדים, תפוחים, תבלין קל ורמזים לקרום לחם. יבש, נקי ואלגנטי עם חלקות לאורך זמן. הערות של תפוחים בשלים, שמרים נעימים ושקדים מתוקים.