ארביאטה עוף
ארביאטה עוף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 28 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 330 קלוריות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-177 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. לכי לחנות ותקני ציר עוף, שמן זית, נורת שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד יין אדום # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו ארביאטה עוף, עוף מטוגן ברוטב ארביאטה, ו רוטב ארביאטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית במיכל גדולהיעה.
מוסיפים את הבצל ואת כלציפורן. מטגנים, ערבוב לעתים קרובות, במשך 10 דקות, הוספת צ ' ילי עבורמיני הסופי.
יוצקים את היין, להפוך את החום ולאפשר לו בועה עבור 1 דקות כדילהוציא את האלכוהול. מערבבים במלאי, עגבניות, פירה עגבניות וthymewith כמה תיבול.
מוסיף את העוף, דוחף אותם מתחת לנוזל, ואז חלק-לכסות את המחבת ולהשאיר tosimmer בעדינות במשך 45 דקות.
הסר את המכסה ומבשל עבור afurther 15 דקות עד istender העוף והרוטב יש reduceda מעט.
מגישים מפוזרים עם פטרוזיליה, אם אתה רוצה, ופסטה או מחית.