ברנזינו בצורת מלח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Branzino מצופה מלח. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 279 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 10 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, מלח גס כשר, חלבוני ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו Branzino כולו צלוי במלח, Branzino קלוי עם קרום מלח, ו כל Branzino קלוי במלח ים עם עשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 40 ° F. בקערה גדולה, לטאטא יחד חלבונים ביצה ומלח כדי ליצור משחה גסה.
לפרוס תבנית אפייה גדולה מספיק כדי להחזיק את שני הדגים. גיליון כיסוי עם שכבת מלח 1/4 אינץ'.
להניח דגים על מלח. למלא כל דג עם 2 גבעולים של רוזמרין, 1/4 כוס פטרוזיליה, ו 2 פרוסות לימון.
לארוז מלח שנותר על גבי דגים עד קרום אטום נוצר.
אופים דגים עד המלח הוא זהוב מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הדגים קורא 135 מעלות, על 20 דקות.
כדי לשרת, לפצח קרום מלח פתוח. פילה דגים טפטוף עם זית זית. מתבלים קלות במלח ופלפל.