קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות38
מגזין

ברנזינו בצורת מלח

ברנזינו בצורת מלח
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Branzino מצופה מלח. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 279 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 10 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, מלח גס כשר, חלבוני ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו Branzino כולו צלוי במלח, Branzino קלוי עם קרום מלח, ו כל Branzino קלוי במלח ים עם עשבי תיבול (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 40 ° F. בקערה גדולה, לטאטא יחד חלבונים ביצה ומלח כדי ליצור משחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
2
לפרוס תבנית אפייה גדולה מספיק כדי להחזיק את שני הדגים. גיליון כיסוי עם שכבת מלח 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
להניח דגים על מלח. למלא כל דג עם 2 גבעולים של רוזמרין, 1/4 כוס פטרוזיליה, ו 2 פרוסות לימון.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
(או או רגיל)(או או רגיל)
4
לארוז מלח שנותר על גבי דגים עד קרום אטום נוצר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
(או או רגיל)(או או רגיל)
5
אופים דגים עד המלח הוא זהוב מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הדגים קורא 135 מעלות, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
6
תן לדגים לעמוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
7
כדי לשרת, לפצח קרום מלח פתוח. פילה דגים טפטוף עם זית זית. מתבלים קלות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים2 פאונד תפוחי אדמה קטנים מסוג יוקון או לבן, חצויים
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
(או או רגיל)(או או רגיל)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור Seabass. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Menage פינו גריג ' יו Limelight טרואה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Ménage à Trois Limelight מאיר זרקור על טעמי הדר מרעננים בדרך המסנוורת ביותר. Limelight הוא כוכב חדש עם ניחוחות תפוז סקסי להוביל לליים מפתח zesty וטעמים תפוח סבתא סמית מעורר תיאבון שגורמים לך לכווץ. מגע של מתיקות יערה ומינרליות לאזן את הערות הדר מבוטא לפני הווילונות טיפה עם גימור פריך מרענן.