ברצינות איטלקית: Zuppa di Farro
המתכון ברצינות איטלקית: Zuppa di Farro מוכן תוך כ 45 דקות,. וזה בהחלט מדהים חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה אחת מכילה 226 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 38 אוהדים. אם יש לך עגבניות שזיף, שמן זית, טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כמה אנשים ממש אהבו את המנה הזו. מתכונים דומים: Zuppa di Farro (מרק פארו איטלקי), Zuppa Toscana: מרק איטלקי זה על, ו מרק נקניק איטלקי Zuppa Toscanan.
הוראות
מניחים את פארו בקערה גדולה ומכסים אותו עם ליטר אחד של מים קרים.
תן לפארו להשרות במשך שעתיים, ואז לנקז אותו, להשליך את המים.
מחממים את השמן בסיר גדול ומוסיפים את שן השום.
בואו לרחוש השום ומבשלים בשמן עד שהוא מתחיל להפוך חום זהוב, ואז להסיר אותו.
מוסיפים את הבצל לקוביות ופנצ ' טה לשמן, מערבבים אותו היטב. מתבלים תערובת זו עם קמצוץ של מלח ומערבבים, מטגנים על אש נמוכה עד הבצל ואת pancetta לרכך ולהפוך שקוף בקצוות. מערבבים את עשבי תיבול ו sauté עוד דקה. אל תאפשר את התערובת לחום.
מוסיפים את העגבניות לסיר ומערבבים, ואז מוסיפים את פארו, 4 כוסות של המניה, ו 1 כוס מים. להביא את התערובת לרתיחה עדינה, ואז לכסות את המרק ולהוריד את החום. מבשלים את המרק מכוסה במשך 45 דקות, ערבוב כל 10 עד 15 דקות. ככל שהלחות סופגת, מוסיפים יותר מלאי לסיר, כוס בערך בכל פעם, משאירים את הגרגרים רופפים ומושעים בנוזל.
כאשר פארו הוא רך, המרק נעשה. אפשר לו להתקרר במשך כ -30 דקות בסיר.
הסר על 2 כוסות של המרק למיכל בלנדר ורוטב אותו חלק. מערבבים את תערובת מחית לתוך המרק, ומוסיפים יותר מניות במידת הצורך. המרק לא צריך להיות עבה או gloppy, אבל רופף ונוזלי.
להחזיר את המרק לחום לפני ההגשה; מקשטים עם פטרוזיליה, טפטוף של שמן זית צורם של גבינה.
עצה שאריות: חנות מרק נוסף עד שלושה ימים. המרק ימשיך לספוג לחות כפי שהוא יושב, כך ייתכן שיהיה עליך לדלל אותו עקביות נאותה עם מים או מלאי נוסף לפני reheating.