קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות6
מגזין

ברצינות איטלקית: Zuppa di Farro

ברצינות איטלקית: Zuppa di Farro
המתכון ברצינות איטלקית: Zuppa di Farro מוכן תוך כ 45 דקות,. וזה בהחלט מדהים חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה אחת מכילה 226 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 38 אוהדים. אם יש לך עגבניות שזיף, שמן זית, טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כמה אנשים ממש אהבו את המנה הזו. מתכונים דומים: Zuppa di Farro (מרק פארו איטלקי), Zuppa Toscana: מרק איטלקי זה על, ו מרק נקניק איטלקי Zuppa Toscanan.

הוראות

1
מניחים את פארו בקערה גדולה ומכסים אותו עם ליטר אחד של מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
פארו.פארו.
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
תן לפארו להשרות במשך שעתיים, ואז לנקז אותו, להשליך את המים.
מרכיבים שתצטרך
פארו.פארו.
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
מחממים את השמן בסיר גדול ומוסיפים את שן השום.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
בואו לרחוש השום ומבשלים בשמן עד שהוא מתחיל להפוך חום זהוב, ואז להסיר אותו.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
דַק-דַק-
5
מוסיפים את הבצל לקוביות ופנצ ' טה לשמן, מערבבים אותו היטב. מתבלים תערובת זו עם קמצוץ של מלח ומערבבים, מטגנים על אש נמוכה עד הבצל ואת pancetta לרכך ולהפוך שקוף בקצוות. מערבבים את עשבי תיבול ו sauté עוד דקה. אל תאפשר את התערובת לחום.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
6
מוסיפים את העגבניות לסיר ומערבבים, ואז מוסיפים את פארו, 4 כוסות של המניה, ו 1 כוס מים. להביא את התערובת לרתיחה עדינה, ואז לכסות את המרק ולהוריד את החום. מבשלים את המרק מכוסה במשך 45 דקות, ערבוב כל 10 עד 15 דקות. ככל שהלחות סופגת, מוסיפים יותר מלאי לסיר, כוס בערך בכל פעם, משאירים את הגרגרים רופפים ומושעים בנוזל.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
פארו.פארו.
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
כאשר פארו הוא רך, המרק נעשה. אפשר לו להתקרר במשך כ -30 דקות בסיר.
מרכיבים שתצטרך
פארו.פארו.
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
הסר על 2 כוסות של המרק למיכל בלנדר ורוטב אותו חלק. מערבבים את תערובת מחית לתוך המרק, ומוסיפים יותר מניות במידת הצורך. המרק לא צריך להיות עבה או gloppy, אבל רופף ונוזלי.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
להחזיר את המרק לחום לפני ההגשה; מקשטים עם פטרוזיליה, טפטוף של שמן זית צורם של גבינה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
10
עצה שאריות: חנות מרק נוסף עד שלושה ימים. המרק ימשיך לספוג לחות כפי שהוא יושב, כך ייתכן שיהיה עליך לדלל אותו עקביות נאותה עם מים או מלאי נוסף לפני reheating.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי