קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות6
מגזין

ברצינות איטלקית: Zuppa di Farro

ברצינות איטלקית: Zuppa di Farro
המתכון ברצינות איטלקית: Zuppa di Farro מוכן תוך כ 45 דקות,. וזה בהחלט מדהים חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה אחת מכילה 226 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 38 אוהדים. אם יש לך עגבניות שזיף, שמן זית, טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כמה אנשים ממש אהבו את המנה הזו. מתכונים דומים: Zuppa di Farro (מרק פארו איטלקי), Zuppa Toscana: מרק איטלקי זה על, ו מרק נקניק איטלקי Zuppa Toscanan.

הוראות

1
מניחים את פארו בקערה גדולה ומכסים אותו עם ליטר אחד של מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
פארו.פארו.
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
תן לפארו להשרות במשך שעתיים, ואז לנקז אותו, להשליך את המים.
מרכיבים שתצטרך
פארו.פארו.
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
3
מחממים את השמן בסיר גדול ומוסיפים את שן השום.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
בואו לרחוש השום ומבשלים בשמן עד שהוא מתחיל להפוך חום זהוב, ואז להסיר אותו.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
5
מוסיפים את הבצל לקוביות ופנצ ' טה לשמן, מערבבים אותו היטב. מתבלים תערובת זו עם קמצוץ של מלח ומערבבים, מטגנים על אש נמוכה עד הבצל ואת pancetta לרכך ולהפוך שקוף בקצוות. מערבבים את עשבי תיבול ו sauté עוד דקה. אל תאפשר את התערובת לחום.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
6
מוסיפים את העגבניות לסיר ומערבבים, ואז מוסיפים את פארו, 4 כוסות של המניה, ו 1 כוס מים. להביא את התערובת לרתיחה עדינה, ואז לכסות את המרק ולהוריד את החום. מבשלים את המרק מכוסה במשך 45 דקות, ערבוב כל 10 עד 15 דקות. ככל שהלחות סופגת, מוסיפים יותר מלאי לסיר, כוס בערך בכל פעם, משאירים את הגרגרים רופפים ומושעים בנוזל.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
פארו.פארו.
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
כאשר פארו הוא רך, המרק נעשה. אפשר לו להתקרר במשך כ -30 דקות בסיר.
מרכיבים שתצטרך
פארו.פארו.
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
8
הסר על 2 כוסות של המרק למיכל בלנדר ורוטב אותו חלק. מערבבים את תערובת מחית לתוך המרק, ומוסיפים יותר מניות במידת הצורך. המרק לא צריך להיות עבה או gloppy, אבל רופף ונוזלי.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
להחזיר את המרק לחום לפני ההגשה; מקשטים עם פטרוזיליה, טפטוף של שמן זית צורם של גבינה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט
10
עצה שאריות: חנות מרק נוסף עד שלושה ימים. המרק ימשיך לספוג לחות כפי שהוא יושב, כך ייתכן שיהיה עליך לדלל אותו עקביות נאותה עם מים או מלאי נוסף לפני reheating.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
שמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוטשמן זית כתית מעולה, בתוספת 1/2 כוס מחולקת, ועוד לקישוט