בשר בורגונדי בקר מחבת
גשו לסופר וקנו מרק בקר, תפוחי אדמה, גזר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו בקר בורגונדי, בשר בורגונדי, ו בקר בורגונדי (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הסטייק לקוביות 1 אינץ'. מעיל מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול, ומניחים מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים סטייק; מבשלים 4 דקות או עד שסטייק מאבד את צבעו הוורוד.
הסר סטייק ממחבת; לנקז ולהניח בצד.
מחבת רקוט עם ספריי בישול; מקום מעל חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים גזר והבא 3 מרכיבים; לטגן 5 דקות. החזר סטייק למחבת.
מוסיפים טימין, פלפל, ו consomm; מערבבים היטב. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 30 דקות או עד בשר וירקות במכרז, ערבוב מדי פעם.
מניחים קמח בקערה. בהדרגה להוסיף יין, מיזוג עם חוט להקציף; להוסיף תערובת סטייק. מבשלים 5 דקות או עד מעובה מבעבע, תוך ערבוב כל הזמן.