בשר בורגונדי מבושל איטי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בורגונדי בשר מבושל איטי. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 363 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לכם יין, עלה דפנה, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חלמון הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,משמש מתפורר כקינוח. מתכונים דומים: בשר בורגונדי בישול איטי, בורגונדי בקר לבישול איטי, ו בישול איטי בריא בשר בורגונדי.
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בשקית ניילון גדולה כבדה, zip-top; להוסיף בשר בקר, שקית חותם. שייק לבשר בקר.
מעיל מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול; מקום על חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים בשר בקר, ומבשלים 10 דקות או עד השחמה מכל הצדדים, ערבוב לעתים קרובות.
להעביר בשר לבישול חשמלי איטי של 4 ליטר מצופה בתרסיס בישול.
הוסף יין הבא 6 מרכיבים; לזרוק היטב. מכסים ומבשלים 6 שעות על הגדרה גבוהה או 8 עד 10 שעות על הגדרה נמוכה עד בשר רך רוטב מתעבה.
הוסף פטריות 1 שעה לפני הבישול הושלם.
הסר וזרוק עלה דפנה. מערבבים היטב.
עשר דקות לפני הרוטב נעשה, לבשל אטריות על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן; ניקוז.
מניחים 1/2 אטריות כוס על כל אחד 8 צלחות המשרתים בודדים. תערובת בשר בכפית שווה על אטריות חמות.