בשר בקר בגריל היקורי עם רוטב הנרי ביין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל היקורי בקר בגריל עם רוטב הנרי ביין. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 517 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן למנה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. לך לחנות ותביא שבבי עץ היקורי, מלח, קטשופ ללא מלח, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו בשר בקר בגריל היקורי עם רוטב הנרי ביין, בשר בקר עם רוטב הנרי ביין, ו חזה בקר מעושן היקורי (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין רוטב, לשלב את 6 החומרים הראשונים; כיסוי וצינה.
כדי להכין בשר בקר, להשרות שבבי עץ במים 1 שעה.
הסר מתלה גריל; להפריש. הכן גריל לצלייה עקיפה, חימום צד אחד בינוני גבוה ולהשאיר צד אחד ללא חום.
מניחים חצי שבבי עץ על גחלים חמות.
מניחים מחבת רדיד אלומיניום חד פעמית בצד הלא מחומם של הגריל.
יוצקים 2 כוסות מים במחבת. מתלה מעיל גריל עם ספריי בישול; מקום על גריל.
מפזרים בשר שווה עם פלפל ומלח.
מניחים בשר בקר על מתלה גריל על מחבת לסכל בצד לא מחומם. סגור מכסה; לבשל 55 דקות או עד מדחום רושם 135 או עד מידה רצויה של doneness.
הוסף שבבי עץ נוספים באמצע זמן הבישול.
הסר בשר מגריל. מכסים בקלילות עם נייר; לתת לעמוד 15 דקות.
חותכים בשר על פני תבואה לפרוסות דקות.