בשר בקר וביבי סטילטון
גשו לסופר וקנו שמן צמחי, חמאה, תפוחי אדמה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכונים דומים: St. Patrick ' s Day Irish Beef Pasty, צלע בקר צלוי עם רוטב סטילטון, ו לחי בקר ועוגת Stout עם מאפה סטילטון.
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימם מראש תנור ל 400 [°]. בשר בקר העונה עם מלח ופלפל.
חום שמן צמחי במחבת נירוסטה גדולה מעל חום גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים בשר ומבשלים מבלי לזוז עד משחימים היטב בצד הראשון, על 4 דקות. הפוך עם מלקחיים ולהמשיך לבשל עד השחמה היטב מכל הצדדים, על 12 דקות בסך הכל.
מעבירים בשר לקערה גדולה ומניחים בצד.
להחזיר מחבת לחום בינוני-נמוך.
מוסיפים חמאה וחום עד מומסים.
מוסיפים בצל וקורנית ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות ומגרדים את כל חתיכות השחמה עם כף עץ, עד הבצלים התרככו, כ -10 דקות.
להוסיף תפוחי אדמה חתוכים לקוביות סטאוט לכסות מחבת עם מכסה. לבשל עד תפוחי אדמה רכים, על 8 דקות.
מוסיפים תערובת תפוחי אדמה לבשר שמור ומאפשרים להתקרר לטמפרטורת החדר ואז מוסיפים סטילטון מתפורר. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
רול פאי קרום עובי 1/4 אינץ 'באמצעות חותך מאפה עגול 4 אינץ', לגזור עיגולים רבים ככל האפשר. אסוף שאריות ולחץ לכדור. מגלגלים מחדש את קרום הפאי וחותכים עוד עיגולים. אתה אמור להיות מסוגל לקבל 8 מעגלים בסך הכל. מחלקים את המילוי באופן שווה בין הקרום.
מברשת קצוות עם ביצה מוכה, ואז לקפל על קרום ולאטום עם מזלג.
מניחים פסטלים על גיליון אפייה מצופה בנייר כסף.
מברשת עם ביצה מוכה הנותרים, ולאחר מכן באמצעות סכין חדה לחתוך כמה פתחי אוורור בחלק העליון של כל דביק. אופים עד חום זהוב, כ 18 דקות. אפשר להתקרר במשך חמש דקות, ולאחר מכן לשרת.