בשר בקר וברוקולי בסגנון מסעדה
מסעדה בסגנון בשר וברוקולי לוקח מסביב 1 שעה מתחילתו ועד סופו. למנה העיקרית הזו יש 300 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. 2049 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם סטייק עגול בקר, רוטב צדפות, שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון מעולה של 92%. מתכונים דומים: מוקפץ בקר וברוקולי בסגנון מסעדה, מוקפץ בקר וברוקולי בסגנון מסעדה, ו מוקפץ בקר וברוקולי בסגנון מסעדה.
הוראות
מקציפים בקערה את רוטב הצדפות, שמן השומשום, השרי, רוטב הסויה, הסוכר ועמילן התירס ומערבבים עד שהסוכר נמס.
מניחים את נתחי הסטייק לקערה רדודה, יוצקים את תערובת רוטב הצדפות על הבשר, מערבבים לציפוי טוב ומשרים לפחות 30 דקות במקרר.
מחממים שמן צמחי בווק או במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה, ומערבבים פנימה את הג ' ינג ' ר והשום.
תן להם לרחוש בשמן חם במשך כ 1 דקה כדי לטעום את השמן, ולאחר מכן להסיר ולזרוק. מערבבים פנימה את הברוקולי, וזורקים ומערבבים פנימה את השמן החם עד לירוק עז וכמעט רך, 5 עד 7 דקות.
מוציאים את הברוקולי מהווק ומניחים בצד.
יוצקים עוד מעט שמן לווק, במידת הצורך, ומערבבים וזורקים את הבקר עם המרינדה עד שהרוטב יוצר זיגוג על הבקר, והבשר כבר לא ורוד, כ -5 דקות. מחזירים את הברוקולי המבושל לווק, ומערבבים עד שהבשר והברוקולי מחוממים, כ -3 דקות.