קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

בשר בקר וברוקולי בסגנון מסעדה

בשר בקר וברוקולי בסגנון מסעדה
מסעדה בסגנון בשר וברוקולי לוקח מסביב 1 שעה מתחילתו ועד סופו. למנה העיקרית הזו יש 300 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. 2049 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם סטייק עגול בקר, רוטב צדפות, שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון מעולה של 92%. מתכונים דומים: מוקפץ בקר וברוקולי בסגנון מסעדה, מוקפץ בקר וברוקולי בסגנון מסעדה, ו מוקפץ בקר וברוקולי בסגנון מסעדה.

הוראות

1
מקציפים בקערה את רוטב הצדפות, שמן השומשום, השרי, רוטב הסויה, הסוכר ועמילן התירס ומערבבים עד שהסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
רוטב צדפותרוטב צדפות
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
עם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוציםעם שקדים (1.45 אונקיות כל אחד), קצוצים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
2
מניחים את נתחי הסטייק לקערה רדודה, יוצקים את תערובת רוטב הצדפות על הבשר, מערבבים לציפוי טוב ומשרים לפחות 30 דקות במקרר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב צדפותרוטב צדפות
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
3
מחממים שמן צמחי בווק או במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה, ומערבבים פנימה את הג ' ינג ' ר והשום.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
4
תן להם לרחוש בשמן חם במשך כ 1 דקה כדי לטעום את השמן, ולאחר מכן להסיר ולזרוק. מערבבים פנימה את הברוקולי, וזורקים ומערבבים פנימה את השמן החם עד לירוק עז וכמעט רך, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
5
מוציאים את הברוקולי מהווק ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
6
יוצקים עוד מעט שמן לווק, במידת הצורך, ומערבבים וזורקים את הבקר עם המרינדה עד שהרוטב יוצר זיגוג על הבקר, והבשר כבר לא ורוד, כ -5 דקות. מחזירים את הברוקולי המבושל לווק, ומערבבים עד שהבשר והברוקולי מחוממים, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל