מסעדה בסגנון בשר וברוקולי לוקח מסביב 1 שעה מתחילתו ועד סופו. למנה העיקרית הזו יש 300 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. 2049 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם סטייק עגול בקר, רוטב צדפות, שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון מעולה של 92%. מתכונים דומים: מוקפץ בקר וברוקולי בסגנון מסעדה, מוקפץ בקר וברוקולי בסגנון מסעדה, ו מוקפץ בקר וברוקולי בסגנון מסעדה.
הוראות
1
מקציפים בקערה את רוטב הצדפות, שמן השומשום, השרי, רוטב הסויה, הסוכר ועמילן התירס ומערבבים עד שהסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
רוטב צדפות
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
קורצים שומשום לבן
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
מחממים שמן צמחי בווק או במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה, ומערבבים פנימה את הג ' ינג ' ר והשום.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
4
תן להם לרחוש בשמן חם במשך כ 1 דקה כדי לטעום את השמן, ולאחר מכן להסיר ולזרוק. מערבבים פנימה את הברוקולי, וזורקים ומערבבים פנימה את השמן החם עד לירוק עז וכמעט רך, 5 עד 7 דקות.
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
6
יוצקים עוד מעט שמן לווק, במידת הצורך, ומערבבים וזורקים את הבקר עם המרינדה עד שהרוטב יוצר זיגוג על הבקר, והבשר כבר לא ורוד, כ -5 דקות. מחזירים את הברוקולי המבושל לווק, ומערבבים עד שהבשר והברוקולי מחוממים, כ -3 דקות.