בשר בקר וכופתאות מקסיקני
תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל לקחת בכל פעם שאתם משתוקקים לאוכל מקסיקני. נסו להכין בשר בקר וכופתאות מקסיקני בבית. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 508 קלוריות , 26 גרם חלבון ו -26 גרם שומן כל אחת. תמורת $1.5 למנה , מתכון זה מכסה 21% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש פלפל, רוטב עגבניות, אבקת צ'ילי וסלרי. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 57% . הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: עוף וכופתאות מקסיקני , מרק עוף מקסיקני עם כופתאות ג'לפנו , וצ'ילי מקסיקני חריף עם כופתאות אצבע עוף .
הוראות
בתנור הולנדי, משחימים בשר בקר על אש בינונית עד שהוא כבר לא ורוד; לנקז. מערבבים את שמונת המרכיבים הבאים. מכסים ומבשלים 15 דקות.
לכופתאות מערבבים את הקמח, קמח התירס, אבקת האפייה והמלח; מערבבים חלב רק עד לאיחוד. זרוק לשמונה תלוליות על תערובת רותחת. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך 12-15 דקות או עד שבדיקת הכופתאות מבוצעת. (אל תרים את הכיסוי בזמן הרתיחה.)