בשר בקר טחון לטאקו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל בשר טחון לטאקו. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 25 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 217 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו מים, בשר טחון, תערובת לתיבול טאקו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. נסו בשר בקר טחון לטאקו, טאקו בשר טחון הטוב ביותר, ו טאקו בשר טחון (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה מעל חום בינוני, חום את הבשר הטחון עם בצל; לנקז שומן.
מערבבים בקטשופ, תיבול טאקו, ומים קרים. להפחית חום ומבשלים במשך 20 דקות.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Alexana Revana הכרם פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 42 דולר לבקבוק.
![כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה]()
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.