בשר בקר מבושל איטי מתוק ומלוח
ניתן להכין את המתכון בשר בקר מבושל איטי מתוק ומלוח בתוך כ 8 שעות ו 20 דקות. מנה אחת מכילה 418 קלוריות, 32 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. מתכון זה משמש 16. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים ממש אהבו את ההור ד ' אובר הזה. אם יש לכם פלפל, מלח מתובל, לחמניות בצל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 57%, שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם פילה סלמון מבושל איטי עם רוטב סויה של אפונה מתוקה, בשר בקר אסייתי מבושל לאט עם בטטה, ו סיר איטי חזה בקר מתוק ומלוח.
הוראות
חותכים צלי לשניים; מניחים ב-6 קילו. סיר איטי.
שלב את רוטב הברביקיו, המים, הסוכר החום, פלפל הצ ' יפוטלה, רוטב ווסטרשייר, רוטב סטייק, רוטב סויה ותבלינים.
מכסים ומבשלים על נמוך 8-10 שעות או עד שהבשר רך.
הסר צלי וקריר מעט. שומן רזה ממיצי בישול. לגרוס בשר עם שני מזלגות ולחזור סיר איטי; חום דרך.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז נוצץ הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. הלנסון לה בלק לייבל ברוט (חצי בקבוק) עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
לנסון לה בלק לייבל ברוט (חצי בקבוק)
הצבע המבריק של בלק לייבל מזכיר את גווני הקש האופייניים של פינו נואר, עם נצנוצים של ענבר. הוא תוסס בחליל, עם זרם דק של בועות מתמשכות. ניחוחותיו הטריים משלבים את הרושם של חיוניות וריחות באביב, יחד עם רמזים של טוסט ודבש. על החיך, זרי פירות בשלים והדרים יוצרים תחושה של שפע ועם זאת קלילות.