בשר בקר מבושל איטי עם גרמולטה
אם יש לכם אפיית תפוחי אדמה, יין, קליפת לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 55%. מתכונים דומים: בישול איטי צלי בלסמי, Paleo גרוס בשר צלוי בתנור איטי עם דלעת וסלסה + מצבור סיר איטי ומסגיר, ו צלי בשר בקר מבושל איטי.
הוראות
כדי להכין צלי קדרה, מפזרים צלי באופן שווה עם מלח ופלפל שחור.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים צלי למחבת; מבשלים 5 דקות, הופכים לחומים מכל הצדדים.
מעבירים צלי לבישול חשמלי איטי. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים בצל למחבת; מטגנים 8 דקות או עד מכרז.
מוסיפים את המרק ואת 6 המרכיבים הבאים (דרך עלי דפנה) למחבת; מביאים לרתיחה.
מוסיפים תערובת מרק לבישול איטי. מסדרים גזר ותפוחי אדמה סביב צלי בתנור איטי. לכסות ולבשל על 2 שעות גבוהות. להפחית את החום נמוך; לבשל 4 שעות.
הסר עלי דפנה וזרעי קורנית מ cooker איטי; להשליך.
הסר צלי מ סיר איטי; לגרוס עם 2 מזלגות.
כדי להכין גרמולטה, לשלב פטרוזיליה ושאר החומרים בקערה קטנה, ערבוב היטב.
מגישים עם תערובת צלי וירקות.
הערה יין: צלי מבושל איטי יש בשר רך זה פשוט אבל חושני, במיוחד כאשר הטעמים של הצלי שזורים עם האדמה של ירקות שורש ארוך ומבושל. יינות שעובדים היטב עם מאכל כזה הם גם רכים, ארצי, ו (בדרך כלל) אדום. אחד המועדפים שלי הוא zinfandel גמיש כגון גפן הישן של בוגל זינפנדל מקליפורניה (11$). -- קארן מקניל .