קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות74
מגזין

בשר בקר מבושל איטי עם תפוחי אדמה

בשר בקר מבושל איטי עם תפוחי אדמה
בשר מבושל איטי עם תפוחי אדמה הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה 709 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו רסק עגבניות, שום, תפוחי אדמה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. נסו נזיד בקר מבושל לאט, איטי רווי בשר בקר ונזיד פטריות, ו שעועית איטית מבעבעת (מתכונים דומים).

הוראות

1
טפטף את הבשר עם 4 עד 5 כפות של EVOO ועונה עם קצת מלח.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
יוקוןיוקון
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
מניחים את הבשר בתנור הולנדי גדול עם המניה ומספיק מים רק כדי לכסות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
מוסיף את הבצל, עלי דפנה ו 2 שיני שום. מביאים לרתיחה נמוכה ומבשלים, מכוסה חלקית, במשך 2 שעות. מערבבים יחד את רסק העגבניות ו 1/4 כוס של נוזל הבישול, ולאחר מכן מוסיפים לסיר.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים את הפלפל והיין ומכסים. מבשלים על הכיריים בבישול עדין עד רך מאוד ומתפרק, 2 1/2 עד 3 שעות (לחלופין, מעבירים לתנור וצולים ב 325 מעלות F). מגניב ומאחסן. מחממים מעל חום בינוני או בתנור מתון.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
כדי לשרת, בעוד הבשר הוא reheating, להרתיח את תפוחי האדמה עד רך ולנקז.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
6
הוסף את הנותרים 2 עד 3 כפות שמן לסיר על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מוסיפים את השום הנותר, מערבבים לרגע, ואז מסירים את השום.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
8
מוסיף את תפוחי האדמה ופריך קצת. מתבלים במלח, פלפל ורוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק