קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות74
מגזין

בשר בקר מבושל איטי עם תפוחי אדמה

בשר בקר מבושל איטי עם תפוחי אדמה
בשר מבושל איטי עם תפוחי אדמה הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה 709 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו רסק עגבניות, שום, תפוחי אדמה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. נסו נזיד בקר מבושל לאט, איטי רווי בשר בקר ונזיד פטריות, ו שעועית איטית מבעבעת (מתכונים דומים).

הוראות

1
טפטף את הבשר עם 4 עד 5 כפות של EVOO ועונה עם קצת מלח.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2
מניחים את הבשר בתנור הולנדי גדול עם המניה ומספיק מים רק כדי לכסות.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
3
מוסיף את הבצל, עלי דפנה ו 2 שיני שום. מביאים לרתיחה נמוכה ומבשלים, מכוסה חלקית, במשך 2 שעות. מערבבים יחד את רסק העגבניות ו 1/4 כוס של נוזל הבישול, ולאחר מכן מוסיפים לסיר.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מוסיפים את הפלפל והיין ומכסים. מבשלים על הכיריים בבישול עדין עד רך מאוד ומתפרק, 2 1/2 עד 3 שעות (לחלופין, מעבירים לתנור וצולים ב 325 מעלות F). מגניב ומאחסן. מחממים מעל חום בינוני או בתנור מתון.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
כדי לשרת, בעוד הבשר הוא reheating, להרתיח את תפוחי האדמה עד רך ולנקז.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
6
הוסף את הנותרים 2 עד 3 כפות שמן לסיר על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
מוסיפים את השום הנותר, מערבבים לרגע, ואז מסירים את השום.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
8
מוסיף את תפוחי האדמה ופריך קצת. מתבלים במלח, פלפל ורוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות