בשר בקר מבושל איטי עם תפוחי אדמה
בשר מבושל איטי עם תפוחי אדמה הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה 709 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו רסק עגבניות, שום, תפוחי אדמה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. נסו נזיד בקר מבושל לאט, איטי רווי בשר בקר ונזיד פטריות, ו שעועית איטית מבעבעת (מתכונים דומים).
הוראות
טפטף את הבשר עם 4 עד 5 כפות של EVOO ועונה עם קצת מלח.
מניחים את הבשר בתנור הולנדי גדול עם המניה ומספיק מים רק כדי לכסות.
מוסיף את הבצל, עלי דפנה ו 2 שיני שום. מביאים לרתיחה נמוכה ומבשלים, מכוסה חלקית, במשך 2 שעות. מערבבים יחד את רסק העגבניות ו 1/4 כוס של נוזל הבישול, ולאחר מכן מוסיפים לסיר.
מוסיפים את הפלפל והיין ומכסים. מבשלים על הכיריים בבישול עדין עד רך מאוד ומתפרק, 2 1/2 עד 3 שעות (לחלופין, מעבירים לתנור וצולים ב 325 מעלות F). מגניב ומאחסן. מחממים מעל חום בינוני או בתנור מתון.
כדי לשרת, בעוד הבשר הוא reheating, להרתיח את תפוחי האדמה עד רך ולנקז.
הוסף את הנותרים 2 עד 3 כפות שמן לסיר על חום בינוני.
מוסיפים את השום הנותר, מערבבים לרגע, ואז מסירים את השום.
מוסיף את תפוחי האדמה ופריך קצת. מתבלים במלח, פלפל ורוזמרין.