קושימומחה
מוכן ב6 שעות, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות74
מגזין

בשר בקר מבושל איטי עם תפוחי אדמה

בשר בקר מבושל איטי עם תפוחי אדמה
בשר מבושל איטי עם תפוחי אדמה הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה 709 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו רסק עגבניות, שום, תפוחי אדמה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. נסו נזיד בקר מבושל לאט, איטי רווי בשר בקר ונזיד פטריות, ו שעועית איטית מבעבעת (מתכונים דומים).

הוראות

1
טפטף את הבשר עם 4 עד 5 כפות של EVOO ועונה עם קצת מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2
מניחים את הבשר בתנור הולנדי גדול עם המניה ומספיק מים רק כדי לכסות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
3
מוסיף את הבצל, עלי דפנה ו 2 שיני שום. מביאים לרתיחה נמוכה ומבשלים, מכוסה חלקית, במשך 2 שעות. מערבבים יחד את רסק העגבניות ו 1/4 כוס של נוזל הבישול, ולאחר מכן מוסיפים לסיר.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
מוסיפים את הפלפל והיין ומכסים. מבשלים על הכיריים בבישול עדין עד רך מאוד ומתפרק, 2 1/2 עד 3 שעות (לחלופין, מעבירים לתנור וצולים ב 325 מעלות F). מגניב ומאחסן. מחממים מעל חום בינוני או בתנור מתון.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
כדי לשרת, בעוד הבשר הוא reheating, להרתיח את תפוחי האדמה עד רך ולנקז.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
6
הוסף את הנותרים 2 עד 3 כפות שמן לסיר על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
מוסיפים את השום הנותר, מערבבים לרגע, ואז מסירים את השום.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
8
מוסיף את תפוחי האדמה ופריך קצת. מתבלים במלח, פלפל ורוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
צווארי עוףצווארי עוף
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים