בשר בקר מגורר ברוטב גואז'ילו (Carne Deshebrada en Salsa Roja)
המתכון גרוס בשר ברוטב Guajillo (Carne Deshebradan en Salsa Roja ) מוכן בעוד כ-3 שעות והוא בהחלט גדול ללא גלוטן, חלב חינם, וכל 30 אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 355 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שיני שום, גרגירי פלפל, זרעי כמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו רוטב. מתכונים דומים: טאקו בשר טחון מבושל איטי / Carne Deshebrada, קרנה מצדה (בשר טחון מוונצואלה), ו Patacones con Carne Desmechada (בננות ירוקות מטוגנות עם בשר טחון).
הוראות
1
לשים את כל מרכיבי הבשר בסיר כבד 5-6 ליטר עם 1 כפית מלח ומספיק מים (כ 2 ליטרים) כדי לכסות את הבשר. מבשלים, מכוסה חלקית, קצף ברפרוף והוספת מים חמים יותר במידת הצורך כדי לשמור על בשר מכוסה, עד מכרז, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחת
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
הסר בשר בקר וגרוס (פעם מגניב).
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
מסננים מרק דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה, זורק מוצקים, ו דלג את השומן.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוס מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-o
1
מטאטא Preheat.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
2
לזרוק עגבניות עם 1 כפות שמן במחבת גיליון 4 צדדית. מטאטאים 3 עד 4 סנטימטרים מחום עד מרכך ושרוף, 10 עד 12 דקות.
מחממים מחבת בינונית כבדה יבשה (לא לא דביקה) על חום בינוני עד חם, ואז צ ' ילי טוסט ב 2 קבוצות, נפתח שטוח, מסתובב ולוחץ עם מלקחיים, עד גמיש יותר מעט השתנה בצבע, על 30 שניות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
5
מעבירים לקערה ומשרים במים חמים כדי לכסות עד מתרכך, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
6
טוסט peppercorns, זרעי כמון, allspice, וציפורן במחבת חמה על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד ריחני וצל כהה, 30 שניות עד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
העברה לבלנדר.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
ניקוז ספוג צ 'ילי ופרה בבלנדר עם תבלינים קלויים, עגבניות צלויות, בצל, שום, 3 צ' ילי דה árbol, 2 מרק כוסות, ו 1 כפית מלח עד חלקה, על 2 דקות. לרוטב חריף, להוסיף הנותרים 2 chiles de árbol ו purée שוב.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
צ'יפס קינמון וייטנאמי
1-1/2 כוס מרק עוף
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
חום שנותר 2 כפות שמן בסיר נקי מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ, ואז לאט להוסיף רוטב, ערבוב( זה יהיה ניתזים), ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 5 דקות.
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות ביירון Fiddlstix כרם פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 45 דולר לבקבוק.