בשר בקר מגורר ברוטב גואז'ילו (Carne Deshebrada en Salsa Roja)
המתכון גרוס בשר ברוטב Guajillo (Carne Deshebradan en Salsa Roja ) מוכן בעוד כ-3 שעות והוא בהחלט גדול ללא גלוטן, חלב חינם, וכל 30 אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 355 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שיני שום, גרגירי פלפל, זרעי כמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו רוטב. מתכונים דומים: טאקו בשר טחון מבושל איטי / Carne Deshebrada, קרנה מצדה (בשר טחון מוונצואלה), ו Patacones con Carne Desmechada (בננות ירוקות מטוגנות עם בשר טחון).
הוראות
1
לשים את כל מרכיבי הבשר בסיר כבד 5-6 ליטר עם 1 כפית מלח ומספיק מים (כ 2 ליטרים) כדי לכסות את הבשר. מבשלים, מכוסה חלקית, קצף ברפרוף והוספת מים חמים יותר במידת הצורך כדי לשמור על בשר מכוסה, עד מכרז, על 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
2
הסר בשר בקר וגרוס (פעם מגניב).
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
מסננים מרק דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה, זורק מוצקים, ו דלג את השומן.
לזרוק עגבניות עם 1 כפות שמן במחבת גיליון 4 צדדית. מטאטאים 3 עד 4 סנטימטרים מחום עד מרכך ושרוף, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
שסף את גואחילו צ ' יילס לאורך, ואז גזע וזרע.
מרכיבים שתצטרך
פלפל גואחילו
4
מחממים מחבת בינונית כבדה יבשה (לא לא דביקה) על חום בינוני עד חם, ואז צ ' ילי טוסט ב 2 קבוצות, נפתח שטוח, מסתובב ולוחץ עם מלקחיים, עד גמיש יותר מעט השתנה בצבע, על 30 שניות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
5
מעבירים לקערה ומשרים במים חמים כדי לכסות עד מתרכך, 20 עד 30 דקות.
טוסט peppercorns, זרעי כמון, allspice, וציפורן במחבת חמה על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד ריחני וצל כהה, 30 שניות עד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
העברה לבלנדר.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
ניקוז ספוג צ 'ילי ופרה בבלנדר עם תבלינים קלויים, עגבניות צלויות, בצל, שום, 3 צ' ילי דה árbol, 2 מרק כוסות, ו 1 כפית מלח עד חלקה, על 2 דקות. לרוטב חריף, להוסיף הנותרים 2 chiles de árbol ו purée שוב.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
צ'יפס קינמון וייטנאמי
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשה
עצם הודו וצוואר הודו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
חום שנותר 2 כפות שמן בסיר נקי מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ, ואז לאט להוסיף רוטב, ערבוב( זה יהיה ניתזים), ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
10
מוסיפים בשר ו 1 מרק כוס (שארית מילואים לשימוש אחר) ומבשלים על אש בינונית-נמוכה, ערבוב, עד הבשר מחומם דרך, כ 5 דקות.
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות ביירון Fiddlstix כרם פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 45 דולר לבקבוק.