בשר בקר מוקרם בבירה
נסו בשר צלוי ברגילולים פריך, ריגטוני אפוי במיוחד-פריך עם ראגו בקר, ו נזיד בקר ושעורה של סאני עם לחם פלפל פריך (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 350 ° F. ב 4-ליטר שמן חום הולנדי על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בשר בקר בקבוצות; מבשלים ומערבבים עד להשחמה. עם כפית מחוררת, להסיר בשר לקערה; מפזרים מלח ופלפל.
כאשר כל הבשר הוא השחמה והוסר מהתנור ההולנדי, מוסיפים גזר ובצל לטפטופים. מבשלים ומערבבים על חום בינוני-גבוה 3 עד 4 דקות, מגרד את חתיכות השחמה.
מפזרים קמח; מערבבים לערבב היטב. מערבבים בבשר ומרכיבי תערובת בקר הנותרים.
יוצקים לתוך ungreased 13x9 אינץ ' (3-quart) צלחת אפייה זכוכית.
אופים על 1 שעה 30 דקות או עד בשר רך רוטב מעובה.
הסר מהתנור; מערבבים. הגדל את טמפרטורת התנור ל-375 ° F.
מניחים בייגלה בשקית פלסטיק לאחסון מזון גלון 1; למחוץ עם מערוך לעשות כ 3/4 כוס. בצק נפרד לתוך 10 ביסקוויטים; לחתוך כל אחד ל 4 חתיכות.
מברשת חרדל על חתיכות בצק. זרוק חופן של חתיכות בצק בכל פעם לתוך התיק; לנער מעיל.
מניחים חתיכות ביסקוויט באופן שווה על תערובת בשר, משאיר מקום בין חתיכות.
אופים חשפו 14 עד 18 דקות יותר או עד ביסקוויטים הם חום זהוב.