בשר בקר מוקרם בבירה
נסו בשר צלוי ברגילולים פריך, ריגטוני אפוי במיוחד-פריך עם ראגו בקר, ו נזיד בקר ושעורה של סאני עם לחם פלפל פריך (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 350 ° F. ב 4-ליטר שמן חום הולנדי על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בשר בקר בקבוצות; מבשלים ומערבבים עד להשחמה. עם כפית מחוררת, להסיר בשר לקערה; מפזרים מלח ופלפל.
כאשר כל הבשר הוא השחמה והוסר מהתנור ההולנדי, מוסיפים גזר ובצל לטפטופים. מבשלים ומערבבים על חום בינוני-גבוה 3 עד 4 דקות, מגרד את חתיכות השחמה.
מפזרים קמח; מערבבים לערבב היטב. מערבבים בבשר ומרכיבי תערובת בקר הנותרים.
יוצקים לתוך ungreased 13x9 אינץ ' (3-quart) צלחת אפייה זכוכית.
אופים על 1 שעה 30 דקות או עד בשר רך רוטב מעובה.
הסר מהתנור; מערבבים. הגדל את טמפרטורת התנור ל-375 ° F.
מניחים בייגלה בשקית פלסטיק לאחסון מזון גלון 1; למחוץ עם מערוך לעשות כ 3/4 כוס. בצק נפרד לתוך 10 ביסקוויטים; לחתוך כל אחד ל 4 חתיכות.
מברשת חרדל על חתיכות בצק. זרוק חופן של חתיכות בצק בכל פעם לתוך התיק; לנער מעיל.
מניחים חתיכות ביסקוויט באופן שווה על תערובת בשר, משאיר מקום בין חתיכות.
אופים חשפו 14 עד 18 דקות יותר או עד ביסקוויטים הם חום זהוב.
מרכיבים
1אוראו ממולאים כפולים
גרגרי בוליון בקר680פלפל האבנרו
בשר בקר ללא עצמות, לחתוך לחתיכות 1 אינץ340פלפל האבנרו
פחית בירה340פלפל האבנרו
Can Pillsbury ® Grands! ביסקוויטים מקוררים® Jr. Golden Layers ® (10 ביסקוויטים)1גבינת פרמזן מגוררת
סוכר חום ארוז411פלפל האבנרו
ניתן לקוביות עגבניות עם בזיליקום, שום אורגנו, לא3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר
גזר בינוני, פרוס3קרום: פירורי קרקר גרהם
קמח לכל מטרה591 לב מפאלדי טרי אם אפשר
פטרוזיליה טרייה קצוצה1
בצל, חצוי, לחתוך 1/2 אינץ ' עבה טריזים (על 3 כוסות)0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
פלפל טחון טרי7101 לב מפאלדי טרי אם אפשר
קוביות תפוחי אדמה unpeeled2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר
טוויסטים בייגלה1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק2קרום: פירורי קרקר גרהם
חרדל חום חריף1אוראו ממולאים כפולים
עלי טימין יבשים2קרום: פירורי קרקר גרהם
שמן זית או ירקות