קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות83
מגזין

בשר בקר ממולא (Carne o Posta Rellena)

בשר בקר ממולא (Carne o Posta Rellena)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל ממולאים בשר (Carne O Posta Rellena). המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 587 קלוריות, 67 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 100 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל, בצל ירוק, גזר ואפונה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו Carne de Cerdo Rellena (חזיר ממולא בירקות), Posta Negra (בשר שחור בסגנון קולומביאני), ו פאפא Rellena con סלסה Ranchera (ממולאים תפוחי אדמה עם רוטב קריאולי חריף) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הבצל, שום, פלפל אדום, שמן בצל ירוק במעבד מזון puree.To צור את החלל עבור המילוי, להשתמש בסכין חדה ארוכה לחתוך חור 1 1/2 עד 2 אינץ ' דרך מרכז הצלי עושה חריץ לאורכו. סובב את הבשר וחתוך חריץ נוסף באותו מקום כך שהסכין שלך תשלים את החלל.ממלאים את הבשר בבייקון, אפונה, גזר וחצי מתערובת הבצל, דוחפים באצבעות כדי לוודא שהמילוי עובר את כל הדרך. לקשור את קצה הבשר כך המילוי לא יוצא.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2
מניחים את הבשר בשקית נעילה zip, להוסיף את שאר תערובת הבצל, מלח pepper.Be בטח הבשר מכוסה במרינדה ומקרר לפחות 3 שעות או overnight.In מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, חום את הבשר מכל הצדדים בשמן. כאשר הוא השחמה, לשים אותו איטי cooker.In קערה קטנה מערבבים את מרק הבשר, רסק עגבניות, כמון טחון, מלח, פלפל וסזון גויה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כמון טחוןכמון טחון
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
חתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורהאפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
יוצקים מעל הבשר, מכסים ומבשלים על גבוה במשך 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
מוסיפים את תפוחי האדמה ו yuca לאחר 3 ½ שעות של בישול.הערה: אם משתמשים בסיר לחץ, מבשלים 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
קסבהקסבה
ציוד שתשתמש בו
10 שיני שום, שלמות10 שיני שום, שלמות