בשר בקר סיני ולחמניות צ'ארד
מתכון בשר בקר סיני ולחמניות Chard מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט מדהים חלב חינם אפשרות לאוהבי אוכל סיני. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה 109 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. מתכון זה מ Food52 יש 4 אוהדים. אם יש לך chard שוויצרי, שן שום, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 21% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: לחמניות חזיר צלויות סיניות, לחמניות בשר בסגנון סיני, ו מנגל סיני לחמניות חזיר (Char Siu Bao).
הוראות
מערבבים את השמרים ומים חמים, לתת לעמוד עד קצף, על 5 דקות.
לנפות את הקמחים, סוכר, ומלח לקערה גדולה.
מוסיפים את תערובת שמרים-מים ומערבבים עם כף עץ עד לקבלת בצק דביק
טופס את הבצק לתוך כדור ללוש, הוספת יותר מים או קמח לפי הצורך כדי ליצור בצק חלק אבל דביק.
ללוש במשך כ 5 דקות עד חלקה.
מניחים את הבצק בקערה משומנת ומכסים בניילון נצמד
בואו לעלות עד הוכפל בגודל, על 1 שעה. כדי לבדוק את הבצק למוכנות, לתקוע אותו עם האצבע שלך, אם שקע נשאר ולא באביב בחזרה, הבצק מוכן.
במעבד מזון, קוצצים בצל, שום, סלק וכוסברה עד טחון דק.
בקערה בינונית מערבבים יחד בקר, תערובת סלק, ביצה, ארוחת תירס, רוטב סויה, חומץ, מיץ לימון, מלח, פלפל וסוכר. כיסוי ו refridgerate עד מוכן לשימוש.
לאחר שהבצק עלה, חותכים את הבצק ל -16 חתיכות.
מגלגלים כל חתיכה לתוך מעגל ומניחים כף מלאה של מילוי במרכז כל פנקייק.
מניחים מעגל מלא ביד הלא דומיננטית שלך ולהשתמש ביד השנייה כדי לקפל קפלים בבצק כדי לאטום את הלחמניות.
מעיל התחתון של מחבת עם שכבה דקה של שמן צמחי (או דומה) ולהפוך את החום בינוני
כאשר השמן חם ואת הלחמניות, צד התפר למטה ומבשלים 4-5 ואז להעיף ולבשל במשך 4-5 דקות נוספות.