בשר בקר על לחמניות
בשר בקר על לחמניות הוא חלב חינם הר ד ' אובר. מתכון זה מכין 20 מנות עם 270 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו 55 דקות. גשו לסופר וקנו חומץ, סוכר חום, מלח שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 41%. נסו תרנגול הודו על לחמניות, לחמניות חזיר אפויות על האש, ו חזיר צלוי איטי על לחמניות (מתכונים דומים).
הוראות
מכניסים בשר בקר, בצל וסלרי לתנור הולנדי; מוסיפים מים כמעט לכיסוי בשר. מביאים לרתיחה; מנמיכים את האש. מכסים ומבשלים במשך 2-1 / 2 עד 3 שעות או עד שהבשר רך.
הסר בשר; מסננים ושומרים נוזל בישול. חתוך וגרוס בשר; חזור לתנור ההולנדי.
מוסיפים 2 כוסות נוזל בישול מתוח (שמור את נוזל הבישול שנותר) ומצננים. רזה וזורק שומן.
מוסיפים קטשופ, סוכר חום, חומץ ותבלינים. מכסים ומבשלים במשך שעה 1, תוך ערבוב מדי פעם. אם התערובת הופכת עבה מדי, להוסיף נוזל בישול שמור נוסף.
מגישים על לחמניות המבורגר.