קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

בשר בקר עם Skordalia

בשר בקר עם Skordalia
בשר טנדרלוין עם סקורדליה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון משרת 6 . מנה אחת מכילה 845 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 78 גרם שומן. אם יש לך תפוחי אדמה russet, שום, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו פלפל מצופה טנדרלוין בקר על עגבניות בקר עם גבינת עיזים, בצל מטוגן צרפתי ורוטב חומץ בלסמי, בשר צלוי טנדרלוין מדהים! איפה הבשר?, ו Skordalia (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את שמן הזית, שום פרוס ומרז ' ורם בתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
מרז ' ורםמרז ' ורם
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
2
מוסיפים את הבשר ופונים למעיל, ואז מכסים ומשרים בטמפרטורת החדר, מסתובבים מדי פעם, 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3
בינתיים, להפוך את skordalia: לרסק לקלף את שיני השום; חם בסיר קטן עם שמן זית על אש נמוכה עד רך, כ 12 דקות. בינתיים, לקלף את תפוחי האדמה לחתוך לחתיכות. מכסים במים בסיר, מתבלים במלח ומבשלים מעל חום בינוני עד למכרז, כ -12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מעבירים את תפוחי האדמה לקערה עם כפית מחוררת, שומרים על מי הבישול ומחית עם מחית תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
מערבבים את השקדים במעבד מזון עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
( 23)( 23)
ציוד שתשתמש בו
כגון Butterfinger, קצוץ גסכגון Butterfinger, קצוץ גס
6
מוסיפים כמחצית השום המתרכך, 1/2 כוס שמן בטעם שום, 1/3 כוס מים לבישול תפוחי אדמה, חומץ ו 3/4 כפית מלח; מחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
7
מוסיפים את תפוחי האדמה ואת הדופק רק עד שמנת.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
8
מעבירים לקערה ומערבבים במרג ' ורם ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורםמרז ' ורם
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
9
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
10
הסר את הבשר מן המרינדה לגרד שום (להזמין את המרינדה).
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
11
מחממים מחבת ovenproof גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
הוסף 1 כף של המרינדה, ואז לצרוב את הבשר עד השחמה על כל הצדדים, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
13
מעבירים את המחבת לתנור וצולים עד שמדחום מוכנס למרכז הבשר רושם 125 מעלות, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
14
העברה ללוח חיתוך ולתת לנוח 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
15
פורסים את הבשר ומגישים עם skordalia. למעלה עם שמן השום הנותר, שום מרכך ועוד מיורן.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה
מרז ' ורםמרז ' ורם
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
16
צילום: Con Poulos