בשר בקר עם Skordalia
בשר טנדרלוין עם סקורדליה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון משרת 6 . מנה אחת מכילה 845 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 78 גרם שומן. אם יש לך תפוחי אדמה russet, שום, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו פלפל מצופה טנדרלוין בקר על עגבניות בקר עם גבינת עיזים, בצל מטוגן צרפתי ורוטב חומץ בלסמי, בשר צלוי טנדרלוין מדהים! איפה הבשר?, ו Skordalia (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את שמן הזית, שום פרוס ומרז ' ורם בתבנית אפייה.
מוסיפים את הבשר ופונים למעיל, ואז מכסים ומשרים בטמפרטורת החדר, מסתובבים מדי פעם, 1 שעה.
בינתיים, להפוך את skordalia: לרסק לקלף את שיני השום; חם בסיר קטן עם שמן זית על אש נמוכה עד רך, כ 12 דקות. בינתיים, לקלף את תפוחי האדמה לחתוך לחתיכות. מכסים במים בסיר, מתבלים במלח ומבשלים מעל חום בינוני עד למכרז, כ -12 דקות.
מעבירים את תפוחי האדמה לקערה עם כפית מחוררת, שומרים על מי הבישול ומחית עם מחית תפוחי אדמה.
מערבבים את השקדים במעבד מזון עד חלקה.
מוסיפים כמחצית השום המתרכך, 1/2 כוס שמן בטעם שום, 1/3 כוס מים לבישול תפוחי אדמה, חומץ ו 3/4 כפית מלח; מחית עד חלקה.
מוסיפים את תפוחי האדמה ואת הדופק רק עד שמנת.
מעבירים לקערה ומערבבים במרג ' ורם ופטרוזיליה.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
הסר את הבשר מן המרינדה לגרד שום (להזמין את המרינדה).
מחממים מחבת ovenproof גדולה מעל חום בינוני גבוה.
הוסף 1 כף של המרינדה, ואז לצרוב את הבשר עד השחמה על כל הצדדים, על 8 דקות.
מעבירים את המחבת לתנור וצולים עד שמדחום מוכנס למרכז הבשר רושם 125 מעלות, כ -15 דקות.
העברה ללוח חיתוך ולתת לנוח 10 דקות.
פורסים את הבשר ומגישים עם skordalia. למעלה עם שמן השום הנותר, שום מרכך ועוד מיורן.