בשר בקר עם ירקות צלויים
בשר בקר עם ירקות צלויים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 48 גרם חלבון 44 גרם של שומן, וסך הכל 711 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם 2 כפית רוזמרין, מלח כשר, כרוב ניצנים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 77%. נסו שרוט ניו יורק רצועת ירך עם אדובו לשפשף, שרוט ניו יורק רצועת ירך עם קרום שום-עשב, ו שרוט ניו יורק רצועת ירך עם קרום שום-עשב (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין ירקות, מניחים גזר בקערה בטוחה במיקרוגל, ומיקרוגל ב 2 דקות גבוהות.
שלב גזר הבא 6 מרכיבים (גזר דרך 1/8 כפית פלפל שחור); לזרוק היטב מעיל. תניח בצד.
כדי להכין צלי, לשלב את הרוזמרין, 1/2 כפית מלח כשר, פלפל שחור טחון גס, ושום. לקצץ שומן מ צלי, ולשפשף העליון של צלי עם תערובת רוזמרין.
מניחים צלי על מחבת מטאטא מצופה בתרסיס בישול. הכנס מדחום בשר לחלק העבה ביותר של צלי. מסדרים את הירקות סביב צלי.
אופים ב 400 במשך 1 שעה או עד מדחום הבשר רושם 145 (בינוני נדיר) עד 160 (בינוני).
מניחים צלי על מגש; מכסים בנייר כסף.
כדי להכין זיגוג, לשלב חרדל ודבש.
טפטוף על ירקות, ולזרוק בעדינות.
אופים ב 400 במשך 10 דקות.