בשר בקר עם מרלו ושזיפים מיובשים
בשר בקר עם מרלו ושזיפים מיובשים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 591 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לכי לחנות וקחי מרלו, בצלים, מיץ שזיפים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זה מושלם עבור חנוכה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו בשר בקר עם בצל מקורמל ורוטב מרלו, בריסקט עם משמשים מיובשים, שזיפים מיובשים ותבלינים ארומטיים, ו בשר בקר עם ריבת שום מרלו (מתכונים דומים).
הוראות
מתלה עמדה בשליש התחתון של תנור מחממים ל 325°f. פאט בריסקט יבש; מפזרים בכל רחבי עם מלח ופלפל.
שמן חום במחבת כבדה גדולה במיוחד על חום גבוה.
הוסף בריסקט ומבשל עד חום עמוק, כ 7 דקות לכל צד.
העברת חזה בקר, צד שומן למעלה, למחבת קלייה גדולה.
מוסיפים עגבניות עם מיץ ויין למחבת.
הסר מהחום, לגרד את כל חתיכות השחמה, ויוצקים תערובת על חזה בקר. להפיץ בצל, גזר, ושום סביב חזה בקר.
מוסיפים שזיפים מיובשים ותימין; לטפטף עם מיץ שזיפים 1/2 כוס חומץ 3 כפות.
מפזרים קלות עם מלח ופלפל.
מניחים מחבת מעל 2 מבערים ומביאים לרתיחה. מכסים את המחבת בנייר כסף כבד; מניחים בתנור.
בריסקט צמה עד מכרז, על 3 שעות 15 דקות. לחשוף ולקרר 1 שעה בטמפרטורת החדר. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה. מכסים בנייר כסף וצינה. להביא רק כדי להרתיח מעל 2 burnersלפני המשך.
הסר בריסקט מחבת צלייה, גירוד את מיצים.
מקום על משטח עבודה; לחתוך על פני תבואה לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.כפית את שומן מ העליון של מיצי פאן.
מניחים 1 ירקות כוס (לא שזיפים מיובשים) ו 1 כוס צלימת נוזל מחבת למעבד פירה. תחזיר מחית למחבת.
להוסיף הנותרים 1 כף מיץ שזיפים 1 כפית חומץ למחבת.
רוטב חום; מתבלים במלח ופלפל.
חפיפה פרוסות בריסקט ב 13x9x2-inch זכוכית תבנית אפייה.
יוצקים רוטב על חזה בקר, מפרידים פרוסות כדי לאפשר קצת רוטב לזרום בין. לעשות קדימה:ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת.
לחמם מחדש בריסקט, מכוסה, ב 350°f תנור במשך 30 דקות.
מפזרים דד עם פטרוזיליה; לשרת.
השתמש סיכת מתכת דקה, כמו לכה טורקיה, כדי לבדוק אם החזה הוא מכרז. הכנס את הסיכה לחלק העבה ביותר; אם הוא פוגש שום התנגדות, חזה הבקר נעשה.
השתמשת מרלו לבשל את בריסקט, אז למה לא לשפוך מרלו גם כן? נסו את המרלו ירדן 2002 (22 דולר) המיוצר ביקב ברמת הגולן. ליין הכשר טעמי שזיף בשלים וגימור חריף.