בשר בקר עם פסטת עניבת פרפר
בשר בקר עם פסטת עניבת פרפר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 34 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 317 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. לך לחנות ותביא אספרגוס, מרק בשר, סטייק בקר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו פסטה בקר ברביקיו, פסטה בקר סטרוגנוף, ו פסטה בקר ואספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים בשר בקר עם תבואה לרצועות 2 אינץ'; לחתוך רצועות לרוחב תבואה לפרוסות 1/8 אינץ'. (לחיתוך קל יותר, להקפיא חלקית בשר על 1 שעה.)
תרסיס מחבת 12 אינץ ' עם ספריי בישול; חום מעל חום בינוני.
מוסיפים אספרגוס, בצל וכוס 1 של מרק; לבשל 5 עד 7 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל התאדה; להסיר תערובת ממחבת.
מוסיפים בשר למחבת; מבשלים כ 2 דקות על אש בינונית, ערבוב לעתים קרובות, עד בשר הוא כבר לא ורוד.
החזר תערובת אספרגוס למחבת. מערבבים במרק שנותר ומרכיבים שנותרו מלבד גבינה. מבשלים על 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת חמה.