בשר בקר עם רוטב Béarnaise אבוקדו
בשר בקר עם רוטב Béarnaise אבוקדו עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 690 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 58 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לך פלפל, פטרוזיליה, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קליפת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון שקדים עם מילוי לימון כקינוח. נסו טנדרלוין בקר ממולא אוסקר עם תפוחי אדמה רוזמרין וbearnaise, בשר בקר עם רוטב ברניז, ו פילה של בשר בצק עלים עם רוטב Bearnaise (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים טנדרלוין באופן שווה עם מלח ופלפל. מערבבים יחד חמאה ו -3 המרכיבים הבאים, ולשפשף תערובת מעל פילה. כיסוי וצינה 1 עד 2 שעות.
מניחים במחבת ג 'לירול מצופה רדיד אלומיניום 15-x 10 אינץ'.
אופים tenderloin ב 400 במשך 50 דקות או עד מדחום בשר מוכנס לתוך חלק עבה רשם 145 (בינוני נדיר).
הסר מהתנור, ולתת לעמוד 15 דקות.
מגישים עם רוטב ברניז אבוקדו.