בשר בקר עם תרמילי אפונה
בשר בקר עם תרמילי אפונה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 207 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך gingerroot, תרמילי אפונה שלג, מים, וכמה מרכיבים אחרים על יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 23 דקות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 84%. נסו בשר בקר עם תרמילי אפונה, בשר בוטנים תאילנדית אפונה תרמילים על אטריות, ו סלט אפונה קר (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים בשר בקר עם תבואה לרצועות 2 אינץ'; לחתוך רצועות לרוחב תבואה לפרוסות 1/4 אינץ'.
מחבת 10 אינץ ' חום או ווק מעל חום גבוה 1 עד 2 דקות.
מוסיפים שמן; מחבת לסובב מעיל עם שמן.
מוסיפים בשר ושום; מוקפץ על 3 דקות או עד בקר חום.
מפזרים מלח ופלפל על בשר בקר; מערבבים במרק.
מערבבים עמילן תירס, מים ורוטב סויה; מערבבים לתוך תערובת בקר. מבשלים, ערבוב כל הזמן, עד שהתערובת מתעבה ומרתיח. המשך רותחים 1 דקה, ערבוב כל הזמן (רוטב יהיה דק).
מערבבים ב gingerroot ו תרמילי אפונה. קוק חשף כ 2 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד תרמילי אפונה הם פריך במכרז.