קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות10
ציון בריאות22
מגזין

בשר בקר צלוי הטוב ביותר

בשר בקר צלוי הטוב ביותר
בשר בקר ברביקיו הטוב ביותר לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 36 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל 299 קלוריות. מתכון ללא גלוטן זה משרת 10 . לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. אם יש לכם חמאה, צלי עגול עליון, טרגון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 59%, שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם כריכי בקר על האש, בקר ברביקיו קוריאני, ו בקר ברביקיו קוריאני.

הוראות

1
משפשפים את הבקר עם מחצית השומן וכל הצ ' ילה האדומה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי אדוםפלפל צ ' ילי אדום
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
שומן חזירשומן חזיר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
מניחים בשר בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
בסיר בינוני מביאים לרתיחה 1/2 כוס מים, מוסיפים את יתרת השומן והחמאה. כאשר נמס, להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שומן חזירשומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
מוסיפים חומץ, טרגון, יין, בצל, רוטב ווסטרשייר ושום טחון.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
יוצקים מעל בשר. מקררים, חשופים, עד 2 ימים; להפוך את הבשר לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
מחממים מראש.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
7
מעבירים בשר לתבנית פטם. מקם את הבשר 3 עד 4 סנטימטרים מיחידת הצלייה, וצלה למשך 15 דקות. הופכים את הבשר. מבססים אותו במרינדה, משפשפים את השומן מהמרינדה על פני השטח. לצלות עוד 15 דקות. הופכים, מדביקים וצולים עוד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
8
מוציאים מהתנור ומניחים לבשר לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)