קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות10
ציון בריאות22
מגזין

בשר בקר צלוי הטוב ביותר

בשר בקר צלוי הטוב ביותר
בשר בקר ברביקיו הטוב ביותר לוקח בערך 1 שעה ו 10 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 36 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל 299 קלוריות. מתכון ללא גלוטן זה משרת 10 . לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. אם יש לכם חמאה, צלי עגול עליון, טרגון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 59%, שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם כריכי בקר על האש, בקר ברביקיו קוריאני, ו בקר ברביקיו קוריאני.

הוראות

1
משפשפים את הבקר עם מחצית השומן וכל הצ ' ילה האדומה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי אדוםפלפל צ ' ילי אדום
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
שומן חזירשומן חזיר
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
מניחים בשר בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
בסיר בינוני מביאים לרתיחה 1/2 כוס מים, מוסיפים את יתרת השומן והחמאה. כאשר נמס, להסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
שומן חזירשומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מוסיפים חומץ, טרגון, יין, בצל, רוטב ווסטרשייר ושום טחון.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
יוצקים מעל בשר. מקררים, חשופים, עד 2 ימים; להפוך את הבשר לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
6
מחממים מראש.
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
7
מעבירים בשר לתבנית פטם. מקם את הבשר 3 עד 4 סנטימטרים מיחידת הצלייה, וצלה למשך 15 דקות. הופכים את הבשר. מבססים אותו במרינדה, משפשפים את השומן מהמרינדה על פני השטח. לצלות עוד 15 דקות. הופכים, מדביקים וצולים עוד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
8
מוציאים מהתנור ומניחים לבשר לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה