בשר בקר קלאסי
צריך איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, ומנה עיקרית ראשונית? פילה בקר קלאסי יכול להיות מתכון אדיר לנסות. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 37 גרם חלבון, 50 גרם שומן, ובסך הכל של 655 קלוריות. אם יש לך שמן זית, פלפל, פחות נתרן מרק עוף, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. נסו בשר בקר קלאסי, פלפל מוקפץ בשר בקר על עגבניות בקר עם גבינת עיזים, בצל מטוגן צרפתי ורוטב חומץ בלסמי, ו פילה בקר צלוי מדהים! איפה הבשר? (מתכונים דומים).
הוראות
מקפלים תחת 3 סנטימטרים של קצה קטן של פילה, ולקשור פילה עם מחרוזת במרווחים 2 אינץ'.
שלב 1/2 כוס ורמוט, שמן ו -6 המרכיבים הבאים (שמן דרך שום) בשקית ניילון גדולה עם רוכסן.
להוסיף פילה לשקית, ולאטום. משרים במקרר לפחות 8 שעות, מפנה שקית מדי פעם.
מוציאים את השקד מהשקית, וזורקים את המרינדה.
מניחים את המכרז על תבנית צלייה מצופה בתרסיס בישול. הכנס מדחום בשר לתוך החלק העבה של פילה.
אופים בחום של 450 למשך 35 דקות או עד שהמדחום רושם 145 (בינוני-נדיר) עד 160 (בינוני).
מניחים פילה על מגש, תוך שמירת טפטופים. מכסים פילה בנייר כסף, ומניחים לעמוד 10 דקות.
הסר מחרוזת לפני חיתוך פילה.
מניחים 1 כוס ורמוט בסיר; מביאים לרתיחה ומבשלים עד להפחתה של 1/2 כוס (כ -9 דקות). מערבבים במרק; מביאים לרתיחה, ומבשלים 10 דקות. מערבבים טפטופים שמורים, רסק עגבניות וחזרת.
הערה:ניתן לרכוש באפלו ובשר משחק אחר באמצעות ד ' ארטניאן. (800/327-8246).