ניתן להכין את המתכון בקר רך ואטריות בערך 2 שעות ו 5 דקות. מתכון זה מכין 6 מנות עם 571 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ טעם הבית דורש בצל, מלח, סוכר ושמנת. 1 אדם התרשמו מתכון זה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 53%. הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: בשר בקר רך על אטריות, בשר סלסה רך, ו פאי בקר רך.
הוראות
1
בסיר גדול או בתנור הולנדי מבשלים בקר ובצל בחמאה עד שהבשר משחים.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
גריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים את תשעת המרכיבים הבאים; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 1-3 / 4 עד 2 שעות או עד שהבשר רך.