בשר בקר שחור וכחול
בשר בקר שחור וכחול Tenderloin נטול גלוטן, מתאבנים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 57 קלוריות. מתאים ל-55 מנות. אם יש לכם גבינת אתנוס, פילה בקר, שמן צמחי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו בשר בקר שחור וכחול, גבינה כחולה בשר טנדרלוין, ו בשר טנדרלוין עם גבינה כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף מחוץ לבשר עם שום לחתוך; העונה עם מלח ופלפל.
שמן חום במחבת ovenproof כבדה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בשר; מבשלים 10 דקות. או עד שחום מכל הצדדים, פונה לעתים קרובות.
אופים בשר במחבת 30 עד 35 דקות. או עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל-145F.
בואו לעמוד 10 דקות. (הטמפרטורה תעלה ל-160F.)
בינתיים, לשלב הבא 4 מרכיבים עד מעורבב. מערבבים בגבינה כחולה. חותכים בשר; לשרת עם רוטב.