בשר בקר שלם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל טנדרלוין בשר שלם. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 287 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 2g של שומן למנה. מתכון זה מבישול עם מישל יש 3 אוהדים. לך לחנות ותביא יין, לשפשף, ג'ינג'ר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד יין אדום # SundaySupper כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פלפל מצופה טנדרלוין בקר על עגבניות בקר עם גבינת עיזים, בצל מטוגן צרפתי ורוטב חומץ בלסמי, בשר צלוי טנדרלוין מדהים! איפה הבשר?, ו בשר טנדרלוין (מתכונים דומים).
הוראות
כ -30 דקות לפני הבישול, להסיר את הבשר ולטפוח יבש עם מגבות נייר נקיות. תשליך את המרינדה.
קו מחבת צלייה או גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום ולהניח מתלה חוט על גבי זה. בנדיבות מלח ופלפל כל הצדדים של הבשר (או usemy פורצ ' יני לשפשף יבש) ולהגדיר על מדף האפייה. צולים את הבשר במשך 30 דקות, ואז מורידים את טמפרטורת התנור ל-350 וממשיכים לצלות עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל-125 עד 130 מעלות.
הסר מהתנור לעטוף בשר היטב בנייר כסף ולאפשר לו לנוח במשך 10-15 דקות כדי להפיץ מחדש מיצים לפני חיתוך.
מגישים עם רוטב Bearnaise.Facebook
שם (חובה)דואר (לא יפורסם) (חובה)אתר קודם