בשר ברביקיו, בייקון, תבשיל שעועית
המתכון ברביקיו בשר, בייקון, תבשיל שעועית יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 1 שעה ו -30 דקות. מנה זו מכילה כ 12 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 262 קלוריות. מתאים ל-30 מנות. מתכון זה מ KraftRecipes.com יש 1 אוהדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר מאוד. גשו לסופר וקנו קטשופ עגבנייה של היינץ, חומץ יין, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ יין לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קטיפה אדומה כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו תבשיל עוף ושעועית ברביקיו, כיסי פיצה ברביקיו בייקון בקר, ו תבשיל בקר ושעועית (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את כל מרכיבי הרוטב יחד בסיר כבד תחתית על חום גבוה בינוני. מערבבים לעתים קרובות עד התערובת מגיעה לרתיחה. מרתיחים במשך דקה אחת, להסיר מהחום ולהניח בצד.
מחסנית שני קילוגרמים של בייקון ולחתוך על הפרוסות מה שהופך את רצועות רחבות אינץ'. במחבת גדולה, מטגנים את הבייקון, ערבוב לעתים קרובות, עד פריך וחום. השתמש בכפית מחוררת כדי להעביר את הבייקון לצלחת מרופדת במגבת נייר.
לנקז את שומן החזיר מהמחבת.
מניחים את המחבת בחזרה על חום בינוני גבוה לשבור את בשר טחון לתוכו. אם משתמשים בבצל, מוסיפים אותו בשלב זה. המשך לשבור אותו עם כפית כפי שאתה מבשל אותו עד הבשר הוא השחמה. במידת הצורך, לנקז כל שומן עודף מן הבשר. בקערת ערבוב גדולה, מערבבים יחד את הרוטב, בשר, בייקון ושעועית עד בשילוב טוב.
מחלקים את התערובת בין 9 אינץ 'על ידי 13 אינץ' על ידי 2 אינץ 'מחבת 8 אינץ' על ידי 8 אינץ 'על ידי 2 אינץ' מחבת מרובע.
אופים (חשוף) במשך 1 שעה או עד מאוד מבעבע וחם לאורך כל הדרך.
לרסס את הקערה של להכניס crock סיר איטי עם תרסיס בישול שאינו מקל.
יוצקים את התערובת לתוך הכנס,לכסות, ומבשלים על נמוך במשך 4 עד 6 שעות או עד מאוד מבעבע וחם כל הדרך.
אחסן שאריות מכוסות היטב במקרר או לחלק מנות בגודל ארוחה בודדת להקפיא במיכל אטום עד 6 חודשים. לחמם עם קורטוב של מים בסיר מכוסה או במיקרוגל.