קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

בשר ג'ירו מסורתי

בשר ג'ירו מסורתי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר ג'ירו מסורתי. מנה אחת מכילה 622 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם marjoram, טלה טחון, פלפל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 52%. מתכונים דומים: בשר ג'ירו, Seitan Gyro בשר, ו בשר ג'ירו ורוטב צזיקי.

הוראות

1
מניחים את הבצל במעבד מזון, ומעבדים עד קצוץ דק. לגרוף את הבצלים על מרכז מגבת, לאסוף את הקצוות של המגבת, ולסחוט את הנוזל מן הבצל.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מניחים את הבצלים לתוך קערת ערבוב יחד עם כבש ובשר. מתבלים בשום, אורגנו, כמון, אזובית, רוזמרין, טימין, פלפל שחור ומלח.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
מרז ' ורםמרז ' ורם
צווארי עוףצווארי עוף
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
3
מערבבים היטב עם הידיים עד בשילוב טוב. מכסים, ומקררים 1 עד 2 שעות כדי לאפשר את הטעמים להתמזג.
4
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מניחים את תערובת הבשר לתוך מעבד המזון, ואת הדופק במשך כדקה עד קצוץ דק ואת התערובת מרגישה דביק. לארוז את תערובת הבשר לתוך מחבת כיכר 7x4 אינץ', לוודא שאין כיסי אוויר. קו מחבת צלייה עם מגבת מטבח לחה.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
6
מניחים את מחבת כיכר על המגבת, בתוך מחבת הקלייה, ומניחים לתנור שחומם מראש. ממלאים את מחבת הקלייה במים רותחים כדי להגיע לחצי הדרך במעלה צידי מחבת הלחם.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
אופים עד בשר ג ' ירו הוא כבר לא ורוד במרכז, ואת הטמפרטורה הפנימית רושמת 165 מעלות F (75 מעלות C) על מדחום בשר, 45 דקות עד 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
יוצקים את כל השומן המצטבר, ולאפשר להתקרר מעט לפני חיתוך דק ומשרת.