בשר ג'ירו עם רוטב צזיקי
בשר ג'יירו עם רוטב צזיקי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. צופה בדמות שלך? למתכון נטול גלוטן, ראשוני וקטוגני זה יש 386 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 8. 160 איש התרשמו מהמתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זה הוא במחיר סביר מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. אם יש לכם מלח כשר, מלח כשר, מיורן וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש במלח הכשר תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -45 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 66%. ציון זה מוצק. מתכונים דומים: בשר ג'ירו ורוטב צזיקי, בשר ג'ירו עם רוטב צזיקי, ו כיכר בשר ג'ירו עם רוטב צזיקי.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מעבדים את הבצל במעבד מזון למשך 10 עד 15 שניות והופכים למרכז מגבת תה. אוספים את קצות המגבת וסוחטים עד להסרת כמעט כל המיץ. מחק מיץ.
מחזירים את הבצל למעבד המזון ומוסיפים את הטלה, השום, המרג ' ורם, הרוזמרין, המלח והפלפל ומעבדים עד שהוא משחה דקה, בערך 1 דקה. עצור את המעבד לפי הצורך כדי לגרד את דפנות הקערה.
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
מניחים את התערובת לתבנית כיכר, מקפידים ללחוץ לדפנות התבנית.
מכניסים את תבנית הכיכר לאמבט מים ואופים 60 עד 75 דקות או עד שהתערובת מגיעה ל 165 עד 170 מעלות צלזיוס.
מוציאים מהתנור ומסננים כל שומן.
מניחים את תבנית הכיכר על רשת קירור ומניחים לבנה עטופה בנייר אלומיניום ישירות על פני הבשר ומניחים לשבת 15 עד 20 דקות, עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל 175 מעלות צלזיוס.
יוצרים את תערובת הבשר לצורת כיכר ומניחים על גבי 2 חתיכות ניילון חופפות שאורכן 18 סנטימטרים לפחות.
מגלגלים את התערובת בניילון היטב, ומקפידים להסיר כיסי אוויר. לאחר שהבשר מגולגל לחלוטין בעטיפה, סובב את קצות הניילון עד שמשטח העטיפה הדוק. חנות במקרר לפחות 2 שעות או עד לילה, כדי לאפשר לתערובת להתמצק.
מניחים את הבשר על שיפוד הרוטיסרי.
מניחים חתיכת נייר אלומיניום בעובי כפול המקופלת למגש ישירות מתחת לבשר כדי לתפוס טפטופים. מבשלים על גבוה במשך 15 דקות. מנמיכים את האש לבינונית וממשיכים לבשל עוד 20 עד 30 דקות או עד שהטמפרטורה הפנימית של הבשר מגיעה ל 165 מעלות צלזיוס.מכבים את האש ומאפשרים להמשיך להסתובב עוד 10 עד 15 דקות או עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל 175 מעלות. פורסים ומגישים על פיתות עם רוטב צזיקי, בצל קצוץ, עגבניות וגבינת פטה.
מניחים את היוגורט במגבת תה, לאסוף את הקצוות, להשעות מעל קערה, ולנקות במשך 2 שעות במקרר.
מניחים את המלפפון הקצוץ במגבת תה וסוחטים להסרת הנוזל; להשליך נוזלים. בקערת ערבוב בינונית שלבו את היוגורט המרוקן, המלפפון, המלח, השום, שמן הזית, החומץ והנענע.
מגישים כרוטב לג ' ירוס. יש לאחסן במקרר בכלי אטום עד שבוע.