גשו לסופר וקנו שיני שום, בצל, שמן canolan, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה טוב. נסו בשר גולאש, Szegediner Gulasch (בשר כרוב כבוש גרמני Goulash) עבור # SundaySupper, ו Gulasch (מתכונים דומים).
הוראות
1
שמן חום בסיר גדול כבד מעל גבוהה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מוסיפים בצל ומבשלים עד goldenbrown ורך, ערבוב לעתים קרובות, על 25minutes.
מרכיבים שתצטרך
בצל
3
להוסיף שום ו marjoram; לבשל untilgarlic מרכך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורם
שום
4
להוסיף tomatopaste ומבשלים עד התערובת מתחילה לפנותאדום כהה, ערבוב לעתים קרובות, כ 3 דקות.
5
הוסף הן paprikas ומערבבים להתמזג; removefrom חום ולתת לעמוד 1 דקה עבור flavorsto תערובת.
6
מוסיפים חומץ; מערבבים מעל heatuntil בינוני כמעט כל הנוזל נספג, על 2minutes.
מרכיבים שתצטרך
חומץ
7
מוסיפים מרק, עלי דפנה, ו lemonpeel; להגביר את החום ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
מרק
8
מפזרים בשר בקר עם מלח ופלפל; מוסיפים לסיר. מבשלים מעל בשר בינוני נמוך heatuntil הוא רך,ערבוב מדי פעם, על 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
בקר
ציוד שתשתמש בו
סיר
9
להעביר בשר לקערה, משאיר onionsin סיר. מרתיחים רוטב בסיר עד מופחת 5 כוסות, על 15 דקות. מגניב במקצת.עבודה בקבוצות, רוטב פירה בblenderuntil חלקה; לחזור לסיר. מתבלים עם מלח ופלפל. להחזיר בשר לחשיש. מבשלים ללא חימום דרך, על 5 דקות. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה. מגניב במקצת.צמרמורת חשפה עד מגניב, ואז לכסות וchill. תתחמם מחדש לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
רוטב
בקר
ציוד שתשתמש בו
קערה
סיר
1
בהתאם לרוח התפריט, יוצקים אדום אוסטרי עם thegulasch. פיילר פירותי, אלגנטי-Artinger2007 Zweigelt ($1