קושימומחה
מוכן ב48 שעות, 30 דק.
מנות7
ציון בריאות33
מגזין

בשר הבקר של החתול הכפרי

בשר הבקר של החתול הכפרי
המדינה של החתול בשר קופצני נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה 37% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 904 קלוריות, 75 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. מתכון זה משמש 7. גשו לסופר וקנו גרגרי שום, עגול העליון, פתיתי צ'ילי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בסוכר החום תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם קאפקייקס קילו סוכר חום עם זיגוג חום-חמאה כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 48 שעות ו -30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 83%. נסו בשר בקר קופצני, קאובוי סגנון בשר קופצני, בשר משומר, ו בשר משומר (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: מזון סופג לחות
ציוד שתשתמש בו
מייבשמייבש
3
שלב בקערה גדולה את הסוכר, המלח, זרעי הסלרי, פתיתי הצ ' ילי וגרגרי השום.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים כשריםחמוצים כשרים
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
זרעי סלריזרעי סלרי
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
4
מוסיפים את הסיבוב העליון ומערבבים היטב לציפוי מלא. מקררים ומניחים למרינדה למשך 24 שעות.
5
הניחו את רצועות הסיבוב העליון על מגשי מייבש המזון. יבש בחום של 125 מעלות צלזיוס למשך 24 שעות.
ציוד שתשתמש בו
מייבשמייבש