בשר הודו בגריל עם מנגו-Papaya סלסה
בשר הודו בגריל עם סלסה מנגו-פפאיה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 176 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. לך לחנות ותביא כמון טחון, מלח, סלסה מנגו-פפאיה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה די גרוע. נסו ג'מייקני Jerk טורקיה בורגר עם פפאיה-מנגו סלסה, טונה בגריל עם סלסה מנגו-פפאיה, ו טאקו הודו בגריל + סלסה צנון מנגו (מתכונים דומים).
הוראות
הכן סלסה מנגו-פפאיה; להפריש.
מערבבים מיץ ליים ו-5 המרכיבים הבאים בשקית ניילון גדולה כבדה, zip-top; שקית חותם, ומרינדה במקרר 30 דקות.
הסר טורקיה מהשקית, הזמנת מרינדה.
מניחים מרינדה בסיר. מביאים לרתיחה; להסיר מהחום. מתלה גריל עם ספריי בישול; מניחים טורקיה על מתלה מעל גחלים בינוניות חמות (350 עד 400). גריל, מכוסה, 10 דקות בכל צד או עד טורקיה נעשית, מפנה ו צליעה לעתים קרובות עם מרינדה שמורות.
חותכים את טורקיה באלכסון על פני תבואה לפרוסות דקות (בעובי 1/4 אינץ').
מגישים הודו עם סלסה מנגו-פפאיה.