בשר השומשום של אסאני
בשר השומשום של אסאני הוא צ'יפס ללא גלוטן וללא לקטוז ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 439 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לכם סטייק עגול, שום, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ יין אורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. וזה די טוב. מתכונים דומים: סטייק שומשום מערבבים ומטגנים, בקר וברוקולי מוקפץ, ו בקר וכרוב מערבבים ומטגנים.
הוראות
לטאטא רוטב סויה, סוכר, חומץ יין אורז, שום, ו 1 זרעי שומשום כף בקערה; לשפוך לתוך שקית פלסטיק resealable.
מוסיפים בשר בקר, מעיל עם מרינדה, לסחוט אוויר עודף, שקית חותם. בשר במרינדה במקרר בין לילה.
מחממים שמן בוטנים במחבת ווק או גדולה מעל חום בינוני גבוה; מבשלים ומערבבים בשר ומרינדה עד בשר משחימים היטב, כ 5 דקות. מערבבים באספרגוס, פטריות, בצל, פלפל ובצל ירוק; מבשלים ומערבבים עד שהירקות מתחילים להתרכך, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים קשיו ו 1 כף שומשום; להמשיך לבשל עד ירקות רכים, 2 עד 3 דקות יותר.
מערבבים קורנפלור ומים בקערה קטנה; מערבבים לתוך בקר מערבבים ומטגנים עד שהרוטב מתעבה, כ 3 דקות.
מפזרים עם הנותרים 1 כף זרעי שומשום.