בשר וסטרומבולי צמחוני
בשר וסטרומבולי צמחוני עשויים להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 27 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 618 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם תיבול, בצל, חזיר אפוי וירג'יניה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלמונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,משמש מתפורר כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. וזה די גרוע. נסו סטרומבולי תלת-בשרי, שלושה סטרומבולי בשר, ו סטרומבולי בשר וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים בצק לחם מופשר בקערה באזור חם ולתת לעלות עד הוכפל בגודל, 30 עד 60 דקות.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים תבנית אפייה.
מורחים בצק למלבן גדול על גיליון האפייה מוכן.
מערבבים 2 כפות גבינת פרמזן, 2 כפות שמן צמחי, חלמונים ביצה, פטרוזיליה, אורגנו, אבקת שום, ופלפל שחור יחד בקערה; להפיץ תערובת על בצק. שכבת תערובת פרמזן למעלה עם פפרוני, נקניק, וגבינת פרובולון.
מחממים 2 כפיות שמן צמחי במחבת מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים פלפל ירוק, בצל, ופטריות בשמן החם עד מכרז, 5 עד 10 דקות. תערובת כפית מעל שכבת פרובולון.
מגלגלים בצק סביב המילוי ומניחים סטרומבולי, בצד התפר למטה, על תבנית האפייה.
מברישים את החלק העליון של סטרומבולי עם חלבוני ביצה; מפזרים 1 כפית גבינת פרמזן ותבלינים איטלקיים על סטרומבולי.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהבצק הוא חום זהוב, 30 עד 40 דקות.