קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות4
ציון בריאות4
מגזין

בשר וסטרומבולי צמחוני

בשר וסטרומבולי צמחוני
בשר וסטרומבולי צמחוני עשויים להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 27 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 618 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם תיבול, בצל, חזיר אפוי וירג'יניה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלמונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,משמש מתפורר כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. וזה די גרוע. נסו סטרומבולי תלת-בשרי, שלושה סטרומבולי בשר, ו סטרומבולי בשר וגבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים בצק לחם מופשר בקערה באזור חם ולתת לעלות עד הוכפל בגודל, 30 עד 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כיכרות (16 אונקיות כל אחת) בצק לחם קפוא, מופשר2 כיכרות (16 אונקיות כל אחת) בצק לחם קפוא, מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מורחים בצק למלבן גדול על גיליון האפייה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
מערבבים 2 כפות גבינת פרמזן, 2 כפות שמן צמחי, חלמונים ביצה, פטרוזיליה, אורגנו, אבקת שום, ופלפל שחור יחד בקערה; להפיץ תערובת על בצק. שכבת תערובת פרמזן למעלה עם פפרוני, נקניק, וגבינת פרובולון.
מרכיבים שתצטרך
פרובולוןפרובולון
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מחממים 2 כפיות שמן צמחי במחבת מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים פלפל ירוק, בצל, ופטריות בשמן החם עד מכרז, 5 עד 10 דקות. תערובת כפית מעל שכבת פרובולון.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
פרובולוןפרובולון
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מגלגלים בצק סביב המילוי ומניחים סטרומבולי, בצד התפר למטה, על תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
מברישים את החלק העליון של סטרומבולי עם חלבוני ביצה; מפזרים 1 כפית גבינת פרמזן ותבלינים איטלקיים על סטרומבולי.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
8
אופים בתנור שחומם מראש עד שהבצק הוא חום זהוב, 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®