קיש פטריות אספרגוס
קיש פטריות אספרגוס בייקון ללא סרטנים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 270 קלוריות. מתאים ל-10 מנות. מתכון זה של Allrecipes יש 87 אוהדים. אם יש לכם גבינה שוויצרית, פטריות בלה תינוק, שמנת מתוקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא מאוד תקציב ידידותי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: קיש פטריות אספרגוס, קותלי חזיר, תרד וקיש פטריות, ו פטריות קרמיני, בייקון וקיש שאלוט ללא סרטנים.
הוראות
תנחיתו את התנור במרכז. מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). חמאה צלחת עוגה 10 אינץ'.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים בייקון במחבת החמה עד פריך, 5 עד 10 דקות.
הסר בייקון ולנקז את כל אבל 2 כפות גריז ממחבת. מבשלים ומערבבים אספרגוס ופטריות בשומן בייקון שנותר עד אספרגוס הוא רך, על 5 דקות.
הסר מחבת מחום ולזרוק בייקון לתערובת אספרגוס.
מורחים תערובת אספרגוס-בייקון למחבת העוגה מוכנה.
מפזרים גבינה שוויצרית על תערובת.
להקציף קרם, ביצים, מלח ופלפל בקערה.
יוצקים תערובת ביצים על תערובת אספרגוס-גבינה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיש מוגדר וסכין מוכנס במרכז יוצא נקי, כ -30 דקות.