בשר חזיר Scaloppine עם רוטב שזיף פורט
בשר חזיר Scaloppine עם רוטב שזיף פורט יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 249 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו חמאה, שזיפים עם עור סגול, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: פודינג אורז עם רוטב שזיפים מיובש, בשר חזיר עם פילה ברוטב תאנה, ו חזיר עם יין פורט ורוטב צימוקים.
הוראות
לשטוף שזיפים, לחתוך לשניים, ובור.
חותכים כ 1 פרוסות דקות כוס, לכסות, ולהניח בצד עד 6 שעות.
חותכים את הפרי הנותר לחתיכות ושופכים לתוך בלנדר או מעבד מזון; מערבולת עד טהור.
במחבת nonstick 10 עד 12 אינץ ' על חום גבוה, מרתיחים שזיף טהור, שאלוט, שום, סוכר, חומץ, יציאה, מרק, ערבוב לעתים קרובות עד מופחת 1 1/2 כוסות, על 10 דקות.
יוצקים לתוך קערה; לכסות ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר עד 6 שעות. לשטוף ומחבת יבשה.
בינתיים, לשטוף חזיר, לטפוח יבש, לחתוך את התבואה לפרוסות 3/4 אינץ ' עבה. כמה פרוסות בכל פעם, מניחים בשר בין יריעות ניילון נצמד, עם פטיש שטוח, פאונד בחוזקה אבל בעדינות עד עבה אפילו 1/4 אינץ'.
מגלגלים בשר בניילון נצמד, מכניסים שקית ניילון, אוטמים ומקררים עד 6 שעות.
במחבת מעל חום גבוה, לשלב 1 כף שמן והחמאה. כאשר החמאה רוחשת, לקלף ניילון לעטוף מבשר ולמלא מחבת עם שכבה 1 של חזיר. כמו חתיכות להתכווץ, להוסיף יותר בשר. קוק, פונה לחום בכל צד, עד שכבר לא ורוד במרכז (לחתוך לבדוק), על 5 דקות לכל אצווה.
הוסף עוד שמן לפי הצורך. כמו scaloppine מבושל, להעביר מגש ולשמור חם בתנור 200.
יוצקים רוטב שזיפים לתוך מחבת ומערבבים על חום גבוה עד רותחים; לשפוך לתוך קערה קטנה.
Scaloppine מקשטים עם פרוסות שזיף שמורות. מצקת רוטב שזיפים על מנות; מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.