בשר חזיר Scaloppini עם קרם חרדל
בשר חזיר Scaloppini עם קרם חרדל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 483 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-31 היו אומרים שזה פגע במקום. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. אם יש לך allspice הקרקע, מרק עוף, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. וזה די טוב. נסו חרדל-שפשף חזיר עם רוטב אוכמניות-חרדל וצ'יפס בתנור מתובל, דבש, חרדל ועוף אפוי crème fraîche, ו צרפתית בפלאש: סלמון פריך עם עדשים דו פוי ושני חרדל קרם פרש (מתכונים דומים).
הוראות
לדלות את פרוסות בשר החזיר tenderloin בקמח, ולנער את העודף. ממיסים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה. מבשלים את הפילה בחמאה החמה עד חום זהוב משני הצדדים וכבר לא ורוד במרכז, על 5 דקות.
יוצקים את ורמוט למחבת, ולהביא לרתיחה; לבשל במשך 1 דקה.
מוסיפים את מרק העוף ומיץ ליים. מבשלים ומערבבים עד מופחת על ידי כמחצית. מערבבים את השמנת, חרדל צהוב, חרדל דבש, ואולספייס.
יוצקים את הרוטב על החזיר כדי לשרת.