לחם מנגל גביני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל לחם מנגל גבינה. מנה אחת מכילה 464 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם זרעי פרג, חמאה, לחם שאור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו לחם שיפון עם גבינה, לחם גביני, ו לחם גביני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ממיסים חמאה בסיר קטן על אש בינונית-נמוכה; מבשלים ומערבבים בצל בחמאה מומסת עד שקופה, 5 עד 10 דקות. מערבבים זרעי פרג לתוך תערובת בצל.
חותכים לחם לפרוסות, משאירים אותם עדיין מחוברים בתחתית הכיכר. שים פרוסת גבינה אמריקאית לתוך כל חריץ; תערובת פרג כפית לתוך כל חריץ. כיכר לעטוף עם רדיד אלומיניום.
אופים בתנור שחומם מראש עד גבינה מותכת, כ -30 דקות.