בשר חזיר Spiedino עם אגוז אורן, שום, דומדמניות Soffritto
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר חזיר Spiedino עם אגוז אורן, שום, דומדמניות Soffritto. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה עד 38 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 532 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמן זית, ירך חזיר, צנוברים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בשר חזיר ברוטב דומדמניות, בשר חזיר ממולא ברוטב דומדמניות, ו ירך חזיר עסיסית עם רוטב דומדמניות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, לזרוק את החזיר עם המלח. מכסים ומקררים למשך לילה לפחות או עד 3 ימים.
כדי להפוך את soffritto, להשרות את דומדמניות רק מספיק מים חמים כדי לכסות במשך כ 20 דקות.
בינתיים, מוסיפים את הצנוברים וכוס 1/2 של שמן הזית לסיר קטן וכבד ומניחים על אש נמוכה. בהדרגה להביא רתיחה נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, ומבשלים, ערבוב, במשך כ 5 דקות, או עד צנוברים החלו חום. מערבבים את השום וממשיכים לבשל על אש נמוכה במשך כ 8 דקות, או עד השום הוא חום זהוב בהיר. צפה soffritto בזהירות; צנוברים ושום ישרפו בקלות.
מסננים את דומדמניות, מוסיפים אותם לסיר, ולאחר מכן להסיר את הסיר מהחום.
בואו soffritto להתקרר לטמפרטורת החדר. זה ישמור, מכוסה היטב, במקרר במשך 2 שבועות.
כ -30 דקות לפני הבישול, להסיר את החזיר מהמקרר. אם משתמשים בשיפוד עץ, להשרות אותם במים כדי לכסות כדי למנוע מהם חרוך. הכן אש חמה בגריל, לערום את הגחלים לצד אחד, כך שיש לך שני אזורים של חום, אחד עם חום ישיר ואחד עם חום עקיף.
טפטוף את הנותרים 1 כף שמן זית על החזיר ולזרוק מעיל שווה.
מסננים את השיפודים, וחוט על 5 חתיכות של חזיר על כל שיפוד.
מניחים את השיפודים על הגחלים והגריל במשך כ 1 דקה בכל צד, או עד צרוב היטב. להזיז את השיפודים לצד הקריר של הגריל ולהמשיך לבשל על חום עקיף במשך 8 עד 10 דקות, עד מבושל בינוני היטב אבל עדיין עסיסי.
סדר מיטה של ארוגולה על מגש.
הניחו את שיפודי החזיר למעלה.
טפטף קצת מהסופריטו מעל לראש החזיר והארוגולה. להעביר את הרוטב הנותר ליד השולחן.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA