קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות49
מגזין

בשר חזיר Spiedino עם אגוז אורן, שום, דומדמניות Soffritto

בשר חזיר Spiedino עם אגוז אורן, שום, דומדמניות Soffritto
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר חזיר Spiedino עם אגוז אורן, שום, דומדמניות Soffritto. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה עד 38 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 532 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמן זית, ירך חזיר, צנוברים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בשר חזיר ברוטב דומדמניות, בשר חזיר ממולא ברוטב דומדמניות, ו ירך חזיר עסיסית עם רוטב דומדמניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה, לזרוק את החזיר עם המלח. מכסים ומקררים למשך לילה לפחות או עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
2
כדי להפוך את soffritto, להשרות את דומדמניות רק מספיק מים חמים כדי לכסות במשך כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דומדמניותדומדמניות
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
3
בינתיים, מוסיפים את הצנוברים וכוס 1/2 של שמן הזית לסיר קטן וכבד ומניחים על אש נמוכה. בהדרגה להביא רתיחה נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, ומבשלים, ערבוב, במשך כ 5 דקות, או עד צנוברים החלו חום. מערבבים את השום וממשיכים לבשל על אש נמוכה במשך כ 8 דקות, או עד השום הוא חום זהוב בהיר. צפה soffritto בזהירות; צנוברים ושום ישרפו בקלות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
4
מסננים את דומדמניות, מוסיפים אותם לסיר, ולאחר מכן להסיר את הסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
דומדמניותדומדמניות
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
5
בואו soffritto להתקרר לטמפרטורת החדר. זה ישמור, מכוסה היטב, במקרר במשך 2 שבועות.
6
כ -30 דקות לפני הבישול, להסיר את החזיר מהמקרר. אם משתמשים בשיפוד עץ, להשרות אותם במים כדי לכסות כדי למנוע מהם חרוך. הכן אש חמה בגריל, לערום את הגחלים לצד אחד, כך שיש לך שני אזורים של חום, אחד עם חום ישיר ואחד עם חום עקיף.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
טפטוף את הנותרים 1 כף שמן זית על החזיר ולזרוק מעיל שווה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
8
מסננים את השיפודים, וחוט על 5 חתיכות של חזיר על כל שיפוד.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
9
מניחים את השיפודים על הגחלים והגריל במשך כ 1 דקה בכל צד, או עד צרוב היטב. להזיז את השיפודים לצד הקריר של הגריל ולהמשיך לבשל על חום עקיף במשך 8 עד 10 דקות, עד מבושל בינוני היטב אבל עדיין עסיסי.
מרכיבים שתצטרך
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
10
סדר מיטה של ארוגולה על מגש.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
11
הניחו את שיפודי החזיר למעלה.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
12
טפטף קצת מהסופריטו מעל לראש החזיר והארוגולה. להעביר את הרוטב הנותר ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
13
מגישים באופן מיידי.
14
טעם
15
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA