בשר חזיר אפוי פשוט
חזיר אפוי פשוט יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון hor d ' ouvre שלך. והוא יספק כ 26 מנות. מנה אחת מכילה 87 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. לך לחנות ותביא מיץ תפוחים, 3% פחות נתרן, חרדל דיז'ון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 24% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. נסו קציצות אפויות פשוטות, בקלה אפויה פשוטה (או האדוק), ו דג אפוי פשוט (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חזיר בתנור הולנדי גדול או קומקום. מכסים במים עד 2 אינץ ' מעל בשר חזיר; מכסים ומקררים במשך 24 שעות.
מסננים; לשטוף היטב עם מים חמים.
לקצץ שומן וקליפה מן חזיר. ציון מחוץ חזיר בדפוס יהלום; הרבעה עם ציפורן.
מניחים ירך חזיר, צד העור למטה, על המדף של מחבת מטלית מצופה ספריי בישול.
מניחים מתלה במחבת; יוצקים 1 כוס מיץ תפוחים על בשר חזיר. כסה את האם ברפיון בנייר כסף.
אופים ב 325 במשך 2 1/2 שעות, צולה מדי פעם עם הנותרים 1 כוס מיץ תפוחים.
הסר בשר חזיר מהתנור (לא לכבות את התנור); לחשוף בשר חזיר.
מערבבים סוכר וחרדל; מברשת על בשר חזיר.
אופים, חשוף, ב 325 במשך 30 דקות או עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה רושמת 14
מניחים חזיר על קרש חיתוך; מכסים ולתת לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.